OneDriven käyttäminen Twistin kanssa

Jaa kaikki OneDriven tiedostosi Twist-tiimisi kanssa.

1. Klikkaa kommentin vasemmassa alakulmassa tai viestisi oikealla puolella olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse OneDrive.
  3. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa OneDrivea.
  4. Valitse jaettava tiedosto ja klikkaa Avaa.
  5. Valittu tiedosto ladataan, muutetaan Markdown-linkiksi ja lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä iOS-sovelluksessa.
Jotta voit liittää tiedostoja OneDrivesta, varmista, että sovellus on asennettu Android-laitteellesi.
  1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Napauta OneDrive.
  3. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa OneDrivea.
  4. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  5. Linkki OneDrive-tiedostoon lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa.

UKK

K: Kuinka voin poistaa tiedoston?

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:

1. Klikkaa viestin vasemmalla puolella tai kommenttisi oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Poista URL-osoite ja valitse Tallenna.
  4. Klikkaa seuraavaksi liitetiedoston oikealla puolella olevaa X-painiketta ja valitse Poista.

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:

1. Paina pitkään kommenttiasi tai viestiäsi.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Poista URL-osoite ja napauta Tallenna.
  4. Seuraavaksi paina pitkään liitetiedostoa.
  5. Valitse Poista liite.
  6. Napauta Poista.
V: Tällä hetkellä liite voidaan poistaa poistamalla viesti tai kommentti. Teemme parannuksia asiaan parhaillaan.