Dropboxin käyttäminen Twistin kanssa

Jaa kaikki Dropbox-tiedostosi Twist-tiimisi kanssa.

1. Klikkaa kommentin vasemmassa alakulmassa tai viestisi oikealla puolella olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Valitse Dropbox.
  3. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa Dropboxia.
  4. Valitse tiedostot, jotka haluat lisätä, ja klikkaa Valitse.
  5. Kaikki valitut tiedostot ladataan, muutetaan Markdown-linkeiksi ja lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Jotta voit liittää tiedostoja Dropboxista, varmista, että sovellus on asennettu iOS-laitteellesi.
  1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Napauta Dropbox.
  3. Napauta Valitse tiedostot Dropboxista.
  4. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa Dropboxia.
  5. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  6. Linkki Dropbox-tiedostoon lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Jotta voit liittää tiedostoja Dropboxista, varmista, että sovellus on asennettu Android-laitteellesi.
  1. Napauta kommentin tai viestin vasemmassa alakulmassa olevaa paperiliitinkuvaketta.
  2. Napauta Dropbox.
  3. Napauta Valitse tiedostot Dropboxista.
  4. Kirjaudu tilillesi, jos käytät ensimmäistä kertaa Dropboxia.
  5. Napauta tiedostoa, jonka haluat lisätä.
  6. Linkki Dropbox-tiedostoon lisätään kommenttiisi tai viestiisi.
Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä Windows 10 -sovelluksessa.

UKK

K: Voinko liittää tiedostoja jaetusta Dropbox-kansiosta?

V: Kyllä. Voit jakaa sen, jos sinulla on pääsy tiedostoon.

K: Kuinka voin poistaa tiedoston?

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:

1. Klikkaa viestin vasemmalla puolella tai kommenttisi oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Poista URL-osoite ja valitse Tallenna.
  4. Klikkaa seuraavaksi liitetiedoston vasemmalla puolella olevaa X-painiketta ja valitse Poista.

V: Poista linkki viestistäsi tai kommentistasi ja poista tiedoston esikatselu:

1. Paina pitkään kommenttiasi tai viestiäsi.
  2. Valitse Muokkaa.
  3. Poista URL-osoite ja napauta Tallenna.
  4. Seuraavaksi paina pitkään liitetiedostoa.
  5. Valitse Poista liite.
  6. Napauta Poista.
V: Tällä hetkellä liite voidaan poistaa poistamalla viesti tai kommentti. Teemme parannuksia asiaan parhaillaan.