Mitä voin tehdä, jos en saa ilmoituksia?

Onko sinulla ongelmia ilmoitusten kanssa? Kokeile näitä vianmääritysvaiheita ja ilmoitusten ponnahdusikkunat näkyvät kohta taas.

Varmista, että Twist-ilmoitukset ovat käytössä laitteessasi

1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Etsi Twist.
  3. Napauta Ilmoitukset.
  4. Varmista, että Salli ilmoitukset on kytketty päälle.
  5. Valitse haluamasi ilmoitustyyppi.
  1. Avaa Asetukset-sovellus.
  2. Napauta Sovellukset & Ilmoitukset.
  3. Valitse Twist.
  4. Napauta Ilmoitukset.
  5. Varmista, että Näytä ilmoitukset on kytketty päälle.
  6. Valitse haluamasi ilmoitustyyppi.
  1. Klikkaa Twistin oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi ja valitse Asetuksesi.
  2. Klikkaa Ilmoitukset-välilehteä.
  3. Klikkaa Työpöytäilmoitukset-kohdan "Ilmoitukset eivät ole käytössä tässä selaimessa" -kohdassa Ota käyttöön.
  4. Klikkaa selaimen ponnahdusikkunassa Salli.
Varmista, että olet myös ottanut käyttöön ilmoitukset käyttöjärjestelmän asetuksissa.
  1. Klikkaa Apple-valikkoa, valitse Järjestelmäasetukset ja valitse Ilmoitukset.
  2. Klikkaa vasemmalta Twist.
  3. Varmista, että Bannerit tai Hälytykset on valittuna.
  1. Paina Windows-näppäintä ja valitse Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä.
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset ja toiminnot.
  4. Varmista, että Ilmoitusten saaminen näiltä lähettäjiltä on kytketty päälle.
  5. Selaa alaspäin, kunnes löydät Twistin ja varmista, että se on kytketty päälle.
Huomaa, että Keskittymisavustaja estää automaattisesti Twistin ilmoitukset. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksia prioriteettitilassa, mene Asetukset → Järjestelmä → Keskittymisavustaja → valitse Prioriteetti-valikossa Mukauta prioriteettiluetteloa → valitse Lisää sovellus → valitse Twist.

Varmista, että Twist on ajan tasalla

Jos uusi versio on saatavilla, klikkaa ylhäällä oikealla olevaa vihreää banneria päivittääksesi.

Varmista, että sinulla on uusin versio, tarkista, että numero vastaa Windowsin muutoslokia.
  1. Avaa App Store -sovellus.
  2. Valitse oikeassa alareunassa Päivitykset.
  3. Jos päivitys on saatavilla Twistille, valitse Päivitä.
Jos uusi versio on saatavilla, klikkaa ylhäällä oikealla olevaa vihreää banneria päivittääksesi. whatcanidoifimnotgettingnotifications_web_01.jpg
Varmista, että sinulla on uusin versio, tarkista, että numero vastaa Windowsin muutoslokia.
  1. Avaa App Store -sovellus.
  2. Napauta oikeassa alareunassa Päivitykset.
  3. Jos päivitys on saatavilla Twistille, napauta Päivitä.
  1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa valikkokuvaketta ja valitse Omat sovellukset.
  3. Jos päivitys on saatavilla Twistille, napauta Päivitä.

UKK

K: Olen ottanut ilmoitukset käyttöön, mutta ne ei toimi vieläkään. Mitä muuta voin kokeilla?

V: Tässä on muutamia asioita, joita voit yrittää saadaksesi ilmoituksesi toimimaan:

• Varmista, että torkkutila ei ole käytössä. Ilmoitukset eivät näy, kun Torkku on käytössä.
  • Varmista, että Poissaolo-toiminto on pois päältä. Jos olet ottanut Poissaolon käyttöön, Twist ei lähetä sinulle ilmoituksia.
  • Jos et saa ilmoitusta ryhmäviestistä, varmista, että et ole mykistänyt sitä.
  • Varmista, että laitteesi ei ole virransäästötilassa tai että käytät akkua säästävää sovellusta.
  • Poista ohjelmat, kuten Clean Master ja muut estosovellukset, jotka estävät ilmoituksen näyttämisen.
Ilmoituksia ei lähetetä, jos Twist toimii etualalla missä tahansa laitteessasi.