Een gesprek bewerken

Ziet u een spelfoutje in uw tekst? Wilt u de titel veranderen? Geen probleem. U kunt altijd teruggaan en gesprekken bewerken, zelfs nadat u ze geplaatst hebt.

1. Open het gesprek dat u wilt bewerken.
  2. Klik op het icoontje met drie stippen bovenaan rechts in het gesprek.
  3. Om het onderwerp van het gesprek te bewerken, klik op Gespreksonderwerp bewerken....
  4. Er zal een scherm verschijnen waarin je het onderwerp van je gesprek kunt bewerken. Typ het nieuwe onderwerp in en klik op Wijzigingen opslaan.
  5. Om de inhoud van het gesprek te veranderen, beweegt u met de muis over het eerste bericht van het gesprek en klikt u op het icoontje met de drie stippen bovenaan rechts.
  6. Bewerk de tekst.
  7. Wanneer je klaar bent, klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
  1. Scroll naar bovenaan het gesprek en druk langer op de eerste post.
  2. In het menu klikt u op Bewerken.
  3. Breng de wijzigingen aan aan de text van het gesprek.
  4. Zodra je klaar bent, tik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.
  5. Om de titel van het gesprek aan te passen, tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  6. Tik op Bewerk het onderwerp van het gesprek.
  7. Wijzig het onderwerp van het gesprek.
  8. Klik op Opslaan.
  1. Go naar de eerste post in het gesprek en tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  2. In het menu klikt u op Bewerken.
  3. Bewerk het onderwerp en de tekst van het gesprek.
  4. Zodra je klaar bent met bewerken, tik op Opslaan.
Wanneer je het onderwerp van het gesprek wijzigt zal er een bericht worden gepost in het gesprek waarin mensen hiervan op de hoogte worden gesteld. Zie hieronder.