Een gesprek bewerken

Heb je een spelfout in een van je posts gevonden? Of heb je een betere titel voor je gesprek bedacht? Geen probleem. Je kunt op elk moment gesprekken bewerken, zelfs nadat je ze gepost hebt.

Alleen admins en de persoon die het gesprek heeft aangemaakt zijn in staat om wijzigingen te maken in gesprekken.

Wijzig het onderwerp van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Rechts bovenin, klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Gespreksonderwerp bewerken.
  4. Bewerk het onderwerp en klik op Wijzigingen opslaan.

Wijzig de tekst van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Ga naar de eerste post in het gesprek en klik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant.
  3. Selecteer Gesprek bewerken.
  4. Maak de gewenste wijzigingen en klik op Opslaan.

Wijzig het onderwerp van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Rechts bovenin, tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Gespreksonderwerp bewerken.
  4. Bewerk het onderwerp en tik op Opslaan.

Wijzig de tekst van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Ga naar de eerste post in het gesprek en druk langer op de eerste post.
  3. Selecteer Bewerken.
  4. Maak de gewenste wijzigingen en tik op Opslaan.

Wijzig het onderwerp van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Rechts onderin, tik op het  drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Gespreksonderwerp bewerken.
  4. Bewerk het onderwerp en tik op Opslaan.

Wijzig de tekst van het gesprek

1. Open het gesprek.
  2. Ga naar de eerste post in het gesprek en tik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant.
  3. Selecteer Bewerken.
  4. Maak de gewenste wijzigingen en tik op Opslaan.

Wanneer je het onderwerp van het gesprek wijzigt zal er een bericht worden gepost in het gesprek waarin mensen op de hoogte worden gesteld van de wijzigingen.