Een gesprek bewerken

Ziet u een spelfoutje in uw tekst? Wilt u de titel veranderen? Geen probleem. U kunt altijd teruggaan en gesprekken bewerken, zelfs nadat u ze geplaatst hebt.

NB: Als u het onderwerp van een gesprek verandert, zal er een bericht worden geplaatst in het gesprek waarmee andere mensen hiervan op de hoogte worden gesteld. Zie hieronder.

1. Open het gesprek dat u wilt bewerken.
  2. Klik op het icoontje met drie stippen bovenaan rechts in het gesprek.
  3. Om het onderwerp van het gesprek te bewerken, klikt u op Gespreksonderwerp bewerken.
  4. Er zal een scherm verschijnen waarin je het onderwerp van je gesprek kunt bewerken. Typ het nieuwe onderwerp in en klik op Wijzigingen opslaan.
  5. Om de inhoud van het gesprek te veranderen, beweegt u met de muis over het eerste bericht van het gesprek en klikt u op het icoontje met de drie stippen bovenaan rechts.
  6. Bewerk de tekst.
  7. Als u klaar bent klikt u onderaan links op Opslaanom de wijzigingen op te slaan.
  1. Druk langer op het gesprek dat u wilt bewerken.
  2. In het menu klikt u op Gesprek bewerken.
  3. U kunt het onderwerp bovenaan in het scherm bewerken.
  4. U kunt het bericht in het gesprek middenin het scherm bewerken.
  5. Als u klaar bent, drukt u op het vinkje bovenaan rechts om de wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op het gesprek dat u wilt bewerken.
  2. Druk langer op de tekst van het eerste bericht.
  3. In het menu klikt u op Bewerken.
  4. Bewerk het onderwerp en de tekst van het gesprek.
  5. Als u klaar bent met bewerken, klikt u op Opslaan om de wijzigingen te bevestigen.