Inloggen bij Twist

Je kunt via al je toestellen inloggen op Twist zodat je altijd en overal toegang hebt tot je team conversaties. Er zijn twee manieren om in te loggen, afhankelijk van de manier waarop je je Twist account hebt aangemaakt: met je Google account of met een e-mailadres en wachtwoord.

1. Open de Twist app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Klik of op Inloggen met Google account en vul het emailadres en wachtwoord in voor het Google account dat is gelinkt aan je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Twist app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Klik of op Inloggen met Google en vul het e-mailadres en wachtwoord in voor het Google account dat is gelinkt aan je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Twist app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Tik op Inloggen met Google en vul het e-mailadres en wachtword in voor het Google account dat gelinkt is aan je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en tik vervolgens op Inloggen.