Inloggen op Twist

Je kunt via al je toestellen inloggen op Twist zodat je altijd en overal toegang hebt tot je team conversaties. Er zijn twee manieren om in te loggen, afhankelijk van de manier waarop je je Twist account hebt aangemaakt: met je Google account of met een e-mailadres en wachtwoord.

1. Ga naarhttps://twist.com.
  2. In de rechterbovenhoek, klik op Inloggen.
  3. Je hebt hier de volgende opties:
    • Doorgaan met Google. Er zal een venster worden geopend waarin je het e-mailadres en het wachtwoord van je Google account dat gelinkt is aan je Twist account kunt invoeren.
    • Doorgaan met Apple en het e-mailadres en wachtwoord van het Apple account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met -mail en je e-mailadres en wachtwoord invoeren, klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Twist app.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Je hebt hier de volgende opties:
    • Doorgaan met Google. Er zal een venster worden geopend waarin je het e-mailadres en het wachtwoord van je Google account dat gelinkt is aan je Twist account kunt invoeren.
    • Doorgaan met Apple en het e-mailadres en wachtwoord van het Apple account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met -mail en je e-mailadres en wachtwoord invoeren, klik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Twist app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Je hebt hier de volgende opties:
    • Doorgaan met Google en het e-mailadres en wachtwoord van het Google account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met Apple en het e-mailadres en wachtwoord van het Apple account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met E-mail en het e-mailadres en wachtwoord invoeren, tik vervolgens op Inloggen.
  1. Open de Twist app.
  2. Tik op Inloggen.
  3. Je hebt hier de volgende opties:
    • Doorgaan met Google en het e-mailadres en wachtwoord van het Google account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met Apple en het e-mailadres en wachtwoord van het Apple account dat geassocieerd is met je Twist account invoeren.
    • Doorgaan met E-mail en het e-mailadres en wachtwoord invoeren, tik vervolgens op Inloggen.