Een gesprek als draft opslaan

Als je een gesprek bent gestart maar nog niet klaar bent om deze te posten, dan kun je een draft opslaan om het gesprek op een later moment te posten. Dit gaat als volgt:

  1. Begin een nieuw gesprek.
  2. Je kunt altijd van je draft wegklikken naar een andere plek in Twist, zoals een kanaal, gesprek of bericht.
  3. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label Draft. Je kunt er op elk moment naar teruggaan.

Je kunt de pijl naar links in je browser gebruiken om snel terug te navigeren naar je draft.

  1. Begin een nieuw gesprek.
  2. Je kunt altijd van je draft wegklikken naar een andere plek in Twist, zoals een kanaal, gesprek of bericht.
  3. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label Draft. Je kunt er op elk moment naar teruggaan.

Je kunt de pijl naar links links bovenin gebruiken om snel terug te gaan naar je draft.

  1. Begin een nieuw gesprek.
  2. Bovenin links, tik op de pijl naar links.
  3. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label Draft. Je kunt er op elk moment naar teruggaan.
  1. Begin een nieuw gesprek.
  2. Links bovenin, tik op Annuleren.
  3. Selecteer Draft opslaan.
  4. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label Draft. Je kunt er op elk moment naar teruggaan.
Drafts zijn alleen zichtbaar op het platform waarop deze werd aangemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een draft opslaat op het web, zal deze alleen te zien zijn op het web, en niet op de Android app.