Een draft van een gesprek verwijderen

Twijfel je aan een nieuw gesprek dat je aan het opstellen bent? Je kunt een draft op elk moment verwijderen:

Wanneer je de draft eenmaal hebt weggegooid, kun je deze niet meer terughalen.

1. Klik op de draft post (je vindt deze bovenaan het kanaal waarin je deze hebt opgesteld).
  2. Klik opWeggooien rechts onderin in de draft post.
  3. Er zal vervolgens een scherm verschijnen waarin je zal worden gevraagd of je zeker weet of je de draft wilt verwijderen. Klik opWeggooien om te bevestigen.
  1. Tik op de draft post (deze zal bovenaan komen te staan in het kanaal waar je deze hebt opgesteld).
  2. Tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Tik op draft Verwijderen.
  4. Er zal vervolgens een scherm verschijnen waarin je zal worden gevraagd of je zeker weet of je de draft wilt verwijderen. Klik opWeggooien om te bevestigen.
  1. Tik op de draft post (deze zal bovenaan komen te staan in het kanaal waar je deze hebt opgesteld).
  2. Tik op de Annuleren knop bovenaan links.
  3. Tik op draft Verwijderen ter bevestiging.