Een draft van een gesprek verwijderen

Twijfel je aan een nieuw gesprek dat je aan het opstellen bent? Je kunt een draft op elk moment verwijderen:

Wanneer je de draft eenmaal hebt weggegooid, kun je deze niet meer terughalen.

1. Open het draft gesprek (je kunt deze vinden helemaal bovenaan in het kanaal waarin je het hebt aangemaakt).
  2. Rechts onderin, klik op Verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek (je kunt deze vinden helemaal bovenaan in het kanaal waarin je het hebt aangemaakt).
  2. Bovenin rechts, tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Draftverwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek (je kunt deze vinden helemaal bovenaan in het kanaal waarin je het hebt aangemaakt).
  2. Links bovenin, tik op Annuleren.
  3. Tik op Draft verwijderen om te bevestigen.