Een draft van een gesprek verwijderen

Twijfel je aan een nieuw gesprek dat je aan het opstellen bent? Je kunt een draft op elk moment verwijderen:

Wanneer je de draft eenmaal hebt weggegooid, kun je deze niet meer terughalen.

1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Klik opWeggooien in de hoek rechts onderin.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Tik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Draftverwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Tik op Annuleren in de linkerbovenhoek van de app.
  3. Tik op Draft verwijderen om te bevestigen.