Een draft van een gesprek verwijderen

Twijfel je aan een nieuw gesprek dat je aan het opstellen bent? Je kunt een draft op elk moment verwijderen:

Wanneer je de draft eenmaal hebt weggegooid, kun je deze niet meer terughalen.

  1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Rechts onderin, klik op Verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Bovenin rechts, tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Draftverwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Open het draft gesprek op het platform waarop je de draft hebt aangemaakt (bijvoorbeeld: wanneer je de draft in een browser hebt aangemaakt, zul je de draft ook in een browser moeten openen). Je kunt de draft bovenaan het kanaal waar je deze hebt aangemaakt vinden.
  2. Links bovenin, tik op Annuleren.
  3. Tik op Draft verwijderen om te bevestigen.