Een gesprek tussen kanalen verplaatsen

Zodra je een gesprek bent begonnen in een kanaal, kun je het op elk moment naar een ander kanaal verplaatsen.

Dit is alleen mogelijk wanneer je een team admin bent of de eigenaar van een kanaal of gesprek.

1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Klik op het drie stippen -icoon rechts bovenin in het gesprek.
  3. Klik opGesprek verplaatsen.
  4. Zoek in de lijst naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen.
  5. Klik op Verplaatsen naast de naam van het kanaal.
  6. Er zal een scherm verschijnen waarin je wordt gevraagd of je zeker weet dat je het gesprek wilt verplaatsen. Klik onderin rechts op OKom te bevestigen.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Selecteer Verplaatsen..
  4. Klik op het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen.
  5. Klik op Verplaatsen rechts onderin.
  1. Tik op het onderwerp van het gesprek dat je wilt verplaatsen en houd deze ingedrukt.
  2. In het menu, tik je op Verplaatsen naar een ander kanaal.
  3. Zoek in de lijst naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en selecteer deze door erop te tikken.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Tik op de tekst van het eerste bericht en houd deze ingedrukt.
  3. In het menu selecteer je Gesprek verplaatsen.
  4. Zoek in de lijst naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en selecteer deze door erop te tikken.
Het is niet mogelijk om een gesprek naar een kanaal van een ander team te verplaatsen, je kunt kanalen alleen verplaatsen naar kanalen binnen je huidige team.