Een gesprek tussen kanalen verplaatsen

Zodra je een gesprek bent begonnen in een kanaal, kun je het op elk moment naar een ander kanaal verplaatsen.

Dit is alleen mogelijk wanneer je een team admin bent of de eigenaar van een kanaal of gesprek.

1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. In de rechterbovenhoek van het gesprek, klik op het drie-stippen icoon.
  3. Selecteer Gesprekverplaatsen.
  4. Kies het kanaal dat je wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  5. Klik op Gesprek verplaatsen om te bevestigen.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. In de rechterbovenhoek van het gesprek, klik op het drie-stippen icoon.
  3. Selecteer Gesprekverplaatsen.
  4. Kies het kanaal dat je wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. In de rechterbovenhoek, tik op het drie stippen icoon.
  3. Selecteer Verplaats naar een ander kanaal.
  4. Zoek naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en tik erop.
  1. In de hoek rechts onderin, tik op het drie -stippen icoon.
  2. Selecteer Gesprek verplaatsen.
  3. Zoek naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en tik erop.
  4. Tik op Verplaatsen om te bevestigen.

FAQ

V: Kan ik gesprekken verplaatsen naar een kanaal van een ander team?

A: Nee, je kunt gesprekken alleen verplaatsen naar kanalen van je huidige team.