Een gesprek tussen kanalen verplaatsen

Zodra je een gesprek bent begonnen in een kanaal, kun je het op elk moment naar een ander kanaal verplaatsen.

Je kunt een gesprek alleen naar een ander kanaal verplaatsen wanneer je een team admin bent of de eigenaar van een kanaal of gesprek.

1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Gesprekverplaatsen.
  4. Kies het kanaal dat je wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  5. Klik op Gesprek verplaatsen om te bevestigen.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Gesprekverplaatsen.
  4. Kies het kanaal dat je wilt verplaatsen en klik op Verplaatsen.
  1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
  2. Tik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Verplaats naar een ander kanaal.
  4. Zoek naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en tik erop.
    1. Open het gesprek dat je wilt verplaatsen.
    2. Tik op het drie stippen-icoon in de hoek rechts onderin.
    3. Selecteer Gesprek verplaatsen.
    4. Zoek naar het kanaal waar je het gesprek naartoe wilt verplaatsen en tik erop.
    5. Tik op Verplaatsen om te bevestigen.
Als je iOS toestel iOS 13 over hoger gebruikt ben je ook in staat om het gesprek's context menu te gebruiken om het gesprek te verplaatsen.

FAQ

V: Kan ik gesprekken verplaatsen naar een kanaal van een ander team?

A: Nee, je kunt gesprekken alleen verplaatsen naar kanalen van je huidige team.