Iedereen in kanaal vs Iedereen in gesprek

Wanner je een opmerking post kun je kiezen wie je ervan op de hoogte wilt stellen. De bovenste twee opties die in het notificatie-menu zullen verschijnen zijn Iedereen in kanaal en Iedereen in gesprek. Hieronder lichten we deze opties kort toe en geven we een paar voorbeelden van manieren waarop je ze kunt gebruiken.

Als u Iedereen in kanaal selecteert, wordt de opmerking naar de inbox van elk lid van het kanaal gestuurd. Dat is inclusief mensen die momenteel wellicht geen onderdeel zijn van een gesprek (als het bericht is geplaatst nadat het gesprek is aangemaakt). Dit is handig voor updates die invloed hebben op iedereen in het kanaal, zoals een bericht over een stroomstoring die naar het hele kanaal kan worden verstuurd.

Wanneer je Iedereen in Gesprek selecteert, zal de opmerking in de Inbox van elke volger van een specifiek gesprek worden gepost. Aangezien gesprekken worden aangemaakt met een uniek publiek in gedachte, zul je deze optie waarschijnlijk vaker gebruiken dan Iedereen in Kanaal. Het is vooral erg handig wanneer je personen binnen een gesprek wilt vragen om feedback of wanneer je met z'n allen een belangrijke beslissing moet nemen.

Meestal zul je specifieke personen notificeren in plaats van gehele groepen. Je kunt het versturen van ongewenste notificaties aan personen die niet betrokken zijn, voorkomen door alleen de personen te notificeren voor wie dit specifieke gedeelte van de discussie relevant is.