Hoe maak je een opmerking of bericht op

De Twist samensteller is momenteel niet beschikbaar op mobiele toestellen of in de macOS app. Sorry! In plaats hiervan kun je opmerkingen of berichten opmaken met behulp van Markdown.

Gebruik onze handige samensteller voor het schrijven van overtuigende, goed doordachte en makkelijk te begrijpen posts en berichten!

Als je wilt weten hoe je post eruit zal zien voor dat je deze post, klik dan op Preview bovenaan in de samensteller.

Als je niet helemaal zeker bent van de betekenis van de iconen onderaan de samensteller dan kun je hieronder het overzicht nog eens doornemen (en op de links klikken voor nog meer informatie):

Handleiding voor het gebruiken van de Twist samensteller

maak je tekst vetgedrukt maak je tekst cursief
maak je tekst doorgehaald

koptekst 1

koptekst 2

code toevoegen

een link toevoegen

een afbeelding toevoegen
  • lijst met opsommigstekens
  1. genummerde lijst

emoji.png een bestand toevoegen aan je post
emjomi2.png emoji toevoegen aan je post at.png vermeld een andere gebruiker in je post

Markdown gebruiken in Twist

Als je je post direct zou willen wijzigen binnen de tekst dan kun je dit ook doen met markdown syntax. Mocht je onbekend zijn met markdown, dan kun je het binnen 60 seconden onder de knie krijgen via CommonMark.

Markdown

Resultaat

_schuingedrukt_

schuingedrukt

**vetgedrukt**

vetgedrukt

[link](http://hyperlink.com)

hyperlink

# Heading 1

## Heading 2

* Een

* Twee

* Drie

• Een
  • Twee
  • Drie

1. Een

2. Twee

3. Drie

1. Een

2. Twee

3. Drie

> quote

![Image caption](https://twist.com/image.png)

`code`

code block