Emoji toevoegen

Emoji kunnen je helpen om een gevoel uit te drukken bij je geschreven tekst. 😊

Zo kun je emoji toevoegen vanaf je desktop:

• Op Windows kan je het virtuele toetsenbord gebruiken om een emoji-lijst te laten verschijnen.
  • On macOS, kun je CTRL + ⌘ + Space gebruiken om een emoji-lijst te laten verschijnen.

Op een mobiel toestel, kun je de emoji instellingen voor je toetsenbord gebruiken om een emoji toe te voegen. 🤳

Als laatste uitkomst, kun je ook altijd emoji knippen en plakken van getemoji.com.