Emoji toevoegen

Voeg enkele emoji aan je post toe om zo extra gevoel aan je geschreven tekst toe te voegen (of simpelweg voor een beetje extra flair) 😊

Hoe voeg je Emoji aan een post toe

Maak gebruik van Twist's eigen emoji-kiezer door op het emjomi2.pngemoji-icoon te klikken.

• Op Windows 10, druk op de Windows Key + puntkomma om een emoji-lijst op te halen.
  • Op macOS, druk op CTRL + + Spatie om een emoji-lijst op te halen.
  • Op je mobiele toestel kun je gebruik maken van je toetsenbord emoji instellingen om een emoji toe te voegen 🤳
  • Als laatste uitkomst, kun je ook altijd emoji knippen en plakken van getemoji.com.

Als je Twist gebruikt op Windows of het web, dan kun je onzesamensteller gebruiken om je post op te maken (vetgedrukt, schuingedrukt, opsommingstekens, hyperlinks, inline afbeeldingen, etc.). Als je Twist gebruikt op je mobiele toestel of macOS, dan kun je gebruik maken van Markdown om je post op te maken.