Emoji toevoegen

Emoji helpen je bij het toevoegen van een gevoel aan je geschreven tekst 😊

Je kunt emoji als volgt toevoegen:

• Maak gebruik van Twist's eigen emoji-kiezer door op het emoji-icoon te klikken.emoji.png
  • Op Windows 10, druk op de Windows Key + puntkomma om een emoji lijst op te halen.
  • Op macOS, gebruik je CTRL + ⌘ + Spatie om een emoji lijst op te halen.
  • Op je mobiele toestel kun je gebruik maken van je toetsenbord emoji instellingen om een emoji toe te voegen.
  • Als laatste uitkomst, kun je ook altijd emoji knippen en plakken van getemoji.com.