Kanalen doorzoeken en aan kanalen deelnemen

Naarmate je Twist langer gebruikt, zal het aantal kanalen groeien. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook interesse in het doorzoeken van bestaande kanalen en het aanmaken van een aantal nieuwe kanalen. Met Twist is het heel gemakkelijk om kanalen te vinden waar je je graag bij aan wilt sluiten zodat je vervolgens kunt deelnemen aan conversaties die plaatsvinden binnen je organisatie. Dit werkt als volgt.

1. Klik op het Gesprekken overzicht links bovenin.
  2. Klik op het +teken aan de rechterkant van de titel van het Kanaal, te vinden aan de linkerkant van het Twist interface.
  3. Scroll door de lijst met kanalen om kanalen te vinden waar je interesse in hebt.
    • Aan de rechterzijde van elke kanaalnaam kun je zien hoeveel leden er deelnemen aan elk kanaal.
  4. Wanneer je een kanaal hebt gevonden waaraan je aan zou willen deelnemen, klik je op Deelnemenaan de rechterkant.
  5. De knop zal in het grijs worden weergegeven en het woord 'Deelgenomen' verschijnt.
  1. Klik op het Gesprekken overzicht links bovenin.
  2. Klik op het +teken aan de rechterkant van de titel van het Kanaal, te vinden aan de linkerkant van het Twist interface.
  3. Scroll door de lijst met kanalen om kanalen te vinden waar je interesse in hebt.
  4. Wanneer je een kanaal gevonden hebt waar je graag aan wilt deelnemen, klik je op Deelnemen.
  5. Twist zal vervolgens het kanaal waaraan je hebt deelgenomen openen.
  1. Tik op het Gesprek-icoon links bovenin om de Inbox, Met Ster en lijst van kanalen waaraan je al hebt deelgenomen te zien.
  2. Scroll naar beneden en tik op Kanaal toevoegen.
  3. Doorzoek de lijst van beschikbare kanalen en tik op het kanaal waaraan je wilt deelnemen.
  4. Er zal een bericht aan de onderkant van het scherm verdwijnen: Je hebt deelgenomen aan Voorbeeld Kanaal.
  1. Open de Gesprekken tab onderin om de lijst met kanalen te zien.
  2. Tik op het+ teken aan de rechterkant van de titel van het kanaal of tik op + Voeg kanaal toe onderaan de lijst.
  3. Scroll door de lijst met kanalen en klik op het kanaal waar je interesse in hebt.
  4. Je zult automatisch deelnemen aan een kanaal door erop te tikken. Hierna verschijnt er een bevestiging.
Je kunt deelnemen aan elk openbaar kanaal in je Twist team. Om te kunnen deelnemen aan privé kanalen moet je echter eerst worden uitgenodigd. Je kunt hier meer informatie vinden over privé kanalen en openbare kanalen.