Verwijder iemand van een kanaal

Wanneer iemand van team wisselt, het bedrijf verlaat, of als je bijvoorbeeld de samenwerking met een freelancer beëindigd, kun je deze persoon heel gemakkelijk van een kanaal verwijderen.

Alleen team admins kunnen personen van kanalen verwijderen.
  1. Open een kanaal.
  2. Klik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant van de kanaalnaam.
  3. Klik op Kanaal bewerken...
  4. Zoek naar de naam van het teamlid dat je wilt verwijderen, en klik vervolgens op Verwijderen aan de rechterkant van hun naam.
  5. Er zal een scherm verschijnen waarin je wordt gevraagd of je zeker weet of je de gebruiker wilt verwijderen. Klik op Verwijderen rechts onderin.
  1. Open een kanaal.
  2. Tik op het drie stippen kanaal-opties menu rechts bovenin.
  3. Tik op Leden.
  4. Je zult vervolgens een lijst met leden te zien krijgen. Tik op een de naam van een teamlid en houd deze ingedrukt om deze te selecteren. Tik op eventuele andere teamlid die je wilt verwijderen.
  5. Tik op het profiel-icoon met het min-teken rechts bovenin.
  6. Er zal vervolgens een venster verschijnen waarin je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je de gebruiker wilt verwijderen. Tik rechts onderin op OK.
  1. Open een kanaal.
  2. Tik bovenaan het scherm op de kanaaltitel.
  3. Tik op Leden.
  4. Je zult een lijst met leden te zien krijgen. Zoek naar de gebruiker die je wilt verwijderen. Aan de rechterkant zie je een profiel-icoon met een x.
  5. Tik op dit icoon om de gebruiker te verwijderen.

Gasten van een kanaal verwijderen

• Alleen een admin of kanaalbeheerder kan een gast van een kanaal verwijderen, ongeacht of het kanaal openbaar of privé is.
  • Gasten zijn niet in staat om personen van een kanaal te verwijderen.
  • Wanneer een multi-kanaal gast van een kanaal wordt verwijderd, kunnen zijn enkel-kanaal gast worden wanneer ze zich nu slechts nog onderdeel zijn van een enkel kanaal.

Lees meer over hoe enkel-kanaal en multi-kanaal gasten.