Een kanaal verlaten

Als je besluit om een kanaal te verlaten, zal je niet langer updates ontvangen van conversaties in dit kanaal. (Geen zorgen - wanneer je je bedenkt, kun je je altijd opnieuw aanmelden).

1. Open een kanaal.
  2. Klik op het drie stippen-icoon kanaalopties menu aan de rechterkant van de kanaalnaam.
  3. Klik op Kanaal verlaten.
  4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Klik op Kanaal verlaten.
  1. Open een kanaal.
  2. Klik op het drie stippen kanaalopties menu rechts bovenin.
  3. Klik op Kanaal verlaten.
  4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Tik op Kanaal verlaten.
  1. Open een kanaal.
  2. Klik bovenaan op de kanaaltitel.
  3. Klik op Kanaal verlaten.
  4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Tik op Kanaal verlaten.

Hoe verlaten gasten een kanaal?

Enkel-kanaal gasten kunnen een kanaal niet zelf verlaten. Zij moeten van een kanaal of team worden verwijderd door een admin. Multi-kanaal gasten kunnen een kanaal zelf verlaten. Zodra multi-kanaal gasten een kanaal verlaten kunnen zij alleen opnieuw deelnemen wanneer ze worden uitgenodigd door een andere gebruiker.