Een kanaal verlaten

Als je besluit om een kanaal te verlaten zal je niet langer updates ontvangen van conversaties in dit kanaal. Maak je echter geen zorgen want wanneer je je bedenkt, kun je je altijd teruggaan en jezelf opnieuw toevoegen (tenzij je een gast bent, in dit geval zal een teamlid je moeten toevoegen).

  1. Open een kanaal.
  2. Klik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Kanaal verlaten....
  4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Klik op Kanaal verlaten.
  1. Open een kanaal.
  2. Tik op het drie stippen-icoon in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Kanaal verlaten.
  4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Tik op Kanaal verlaten.
    1. Open een kanaal.
    2. Klik bovenaan op de kanaaltitel.
    3. Onderaan het menu, tik op Kanaal verlaten.
    4. Je zal worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal wilt verlaten. Tik op Kanaal verlaten.
Als je iOS toestel iOS 13 over hoger gebruikt ben je ook in staat om het kanaal te verlaten met behulp van het  context menu.

Hoe kunnen gasten een kanaal verlaten?

Enkel-kanaal gasten kunnen een kanaal niet zelf verlaten. Zij moeten van een kanaal of team worden verwijderd door een admin. Multi-kanaal gasten kunnen een kanaal zelf verlaten. Zodra multi-kanaal gasten een kanaal verlaten kunnen zij alleen opnieuw deelnemen wanneer ze worden uitgenodigd door een andere gebruiker.