Een kanaal uit het archief halen

Als een onderwerp opnieuw relevant wordt, of als je oude conversaties terug wilt halen, kun je een kanaal heel gemakkelijk uit het archief halen. Hiermee voeg je een gearchiveerd kanaal opnieuw toe aan je actieve kanaallijst.

1. Scrol naar de onderkant van de kanaallijst en klik op Gearchiveerde kanalen.
  2. De gearchiveerde kanalen zullen onder Gearchiveerde Kanalen worden getoond. Zoek het kanaal dat je uit het archief wilt halen en klik er vervolgens op.
  3. Klik op Uit archief halen of klik op het drie-stippen icoon rechts bovenin en selecteer Kanaal uit archief halen.
  4. Je zult worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal uit het archief wilt halen. Klik op Uit archief halen.
  1. Scroll helemaal naar beneden in de kanaallijst. Tik op Kanaal toevoegen.
  2. Scroll helemaal naar beneden in de kanaallijst om Gearchiveerde Kanalen te vinden.
  3. Scroll door de sectie met Gearchiveerde Kanalen en klik op het gearchiveerde kanaal dat je uit het archief wilt halen.
  4. Tik op de Kaanl uit archief halen knop onderaan het scherm.
  5. Je zult vervolgens worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal uit het archief wilt halen. Tik op Uit archief halen.
  1. In het gespreksoverzicht scrolt u naar onderen.
  2. Tik op Gearchiveerde Kanalen.
  3. Zoek het kanaal dat je uit het archief wilt halen, en tik erop.
  4. Onderaan de lijst met gesprekken, tik je op Kanaal uit archief halen.
  5. Je zult vervolgens worden gevraagd of je zeker weet dat je het kanaal uit het archief wilt halen. Tik op Uit archief halen.