Iemand aan een groepsbericht toevoegen

Het is heel makkelijk om een teamlid toe te voegen aan een bestaand groepsbericht. Dit werkt als volgt.

1. Open de conversatie waar je iemand aan wilt toevoegen.
  2. Klik op het drie stippen icoon rechts bovenin.
  3. Klik op Deelnemers beheren.
  4. Begin met het typen van de naam in van de persoon in hetZoeken op naam veld, de rest zal automatisch worden ingevuld.
  5. Selecteer de persoon die je wilt toevoegen.
  1. Open de conversatie waar je iemand aan wilt toevoegen.
  2. Klik op het drie stippen-cioon in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Leden in het menu.
  4. Klik op het profiel-icoon met een + rechts bovenin.
  5. Typ de naam in van de persoon die je wilt toevoegen. De rest van de naam zal automatisch worden ingevuld.
  6. Klik op de naam van de persoon.
  1. Open de conversatie waar je iemand aan wilt toevoegen.
  2. Tik op de conversatie naam bovenaan het chat-venster om de deelnemers te zien.
  3. In het informatie-scherm, tik op +Deelnemers toevoegen.
  4. Gebruik de zoekbalk om naar het teamlid te zoeken, of scroll naar beneden om het teamlid in de lijst te vinden.
  5. Klik op de naam van de persoon.
  6. Klik op Opslaan.
Dit zijn paar dingen die je in gedachte moet houden wanneer je teamleden aan groepsberichten toevoegt.
  • Het nieuwe toegevoegde teamlid zal de hele bericht-geschiedenis kunnen zien.
  • Het is op Twist niet mogelijk om een ander lid toe te voegen aan een 1-op-1 bericht. Wanneer je meer mensen bij je gesprek wilt betrekken moet e een nieuw groepsbericht met je teamleden aanmaken.