Een foto of bijlage aan je bericht toevoegen

Je kunt foto's, bestanden of andere bijlages toevoegen aan Twist berichten. Dat werkt als volgt.

1. In het veld waarin je het bericht aanmaakt, klik rechts onderin op het paperclip icoon.
  2. Selecteer het bestand van je computer dat je wilt toevoegen.
  3. Het bestand zal worden geüpload en onder het tekstveld zal er een groen vinkje verschijnen wanneer het gereed is.
  4. Typ de tekst van je bericht in, of laat het bericht leeg, en druk vervolgens op enter om te versturen.
  1. In het veld waar je het bericht invoert, tik je op het paperclipicoon of het camera icoon aan de linkerkant.
  2. Wanneer je op het paperclip icoon tikt, selecteer je het bestand dat je wilt toevoegen door erop te tikken.
  3. Wanneer het uploaden voltooid is, kun je een bericht intypen of het bericht leeg laten, en het versturen door op het versturen icoon te tikken.
  4. Wanneer je op het camera icoon tikt, kun je een foto of video maken en deze toevoegen aan je bericht.
  5. Zodra je de foto of video hebt geüpload, kun je een bericht intypen of het bericht leeglaten, en op het versturen icoon tikken om het te versturen.

Je kunt meer bestanden toevoegen door op het +teken naast een bijlage te tikken en Neem een foto of Bestand te selecteren.

1. In het veld waar je het bericht invoert, tik je op het paperclipicoon of het camera icoon aan de linkerkant.
  2. Wanneer je op het paperclip icoon tikt, kun je een van de drie opties selecteren:
    1. "Neem een foto of video" geeft je de optie om een foto of video te maken en te versturen.
    2. “Gebruik de laatst gemaakte foto” zal de laatste laatste foto of video die je hebt (op)genomen toevoegen.
    3. “Fotobibliotheek” geeft je de optie om een foto of video uit je bibliotheek te selecteren.
  3. Als je op het camera icoon tikt, kun je een foto nemen en deze direct aan je bericht toevoegen.
  4. Zodra je je bijlage hebt geselecteerd of je foto of video hebt genomen, zie je een indicatie van de voortgang zodat je kunt zien hoeveel procent van de bijlage is geüpload.
  5. Nadat de bijlages zijn geüpload kun je er een bericht intypen of het bericht leeg laten. Druk vervolgens op versturen om het te verzenden.

Je kunt meer bijlagen toevoegen door op het camera icoon of het paperclip icoon te tikken nadat je je eerste bijlage hebt geüpload.