Uw profiel bewerken

Zorg ervoor dat je foto, naam, functie en contactinformatie altijd up to date zijn voor elk team waar je onderdeel van uitmaakt. Dit staat je teamleden toe om meer te weten te komen over jou en je team.

Je kunt als volgt je naam en foto voor je Twist account wijzigen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Je instellingen.
  3. Klik op de Account tab.
  4. Update je Naam of update je foto door te klikken op Wijzig foto en een nieuwe foto te selecteren.
  1. Bovenaan links in de app klikt u op het menu icoontje.
  2. Tik op Account.
  3. Update je naam door op je Naam te tikken of update je foto door te tikken op Foto en een nieuwe foto te selecteren.
  1. Tik rechtsonder op Meer.
  2. Tik op Account.
  3. Update je naam door op  Naam te tikken of update je foto door te tikken op Bewerken onder je huidige foto en een nieuwe foto te selecteren.

Je kunt je functie, e-mailadres en telefoonnummer voor elk team als volgt wijzigen:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Je instellingen.
  3. Klik op de Profiel tab.
  4. Bovenaan, selecteer het team waarvoor je je informatie wilt updaten.
  5. Update je Functie, E-mailadres of Telefoonnummer.
  1. Bovenaan links in de app klikt u op het menu icoontje.
  2. Selecteer het team waarvoor je je informatie wilt updaten.
  3. Tik op Profiel.
  4. Update je Functie, E-mailadres of Telefoonnummer.
  1. Tik rechtsonder op Meer.
  2. Selecteer het team waarvoor je je informatie wilt updaten.
  3. Tik op Profiel.
  4. Update je Naam, Functie, E-mailadres, of Telefoonnummer.