Uw profiel bewerken

Zorg ervoor dat uw foto, naam, beroep en contactinfo altijd correct zijn. Het helpt als uw teamleden meer over u en uw functie in het team weten. Zo bewerkt u uw profiel:

1. Klik op het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Uw instellingen.
  3. In de Account tab kun je je Naam, Functie en Telefoonnummerinvullen.
  4. Om een foto te uploaden klikt u op Foto uploaden en kiest u de foto van uw keuze.
  1. Bovenaan links in de app klikt u op het menu icoontje.
  2. Klik op Instellingen > Profiel.
  3. Om uw foto te veranderen klikt u op uw Avatar, en kiest u de foto van uw keuze.
  4. U kunt ook uw Naam, Email, Beroep, en Contactinformatie bewerken door op het veld te klikken dat u wilt bewerken.
  1. Klik onderaan rechts op Meer.
  2. Tik op je naam.
  3. Je kunt je Naam, Functie, Tijdzone en Contactgegevenswijzigen door te tikken op het veld dat je wilt bewerken.
  4. Om uw foto te veranderen klikt u op Avatar.
  5. Om een foto van je toestel te uploaden tik je op Kiezen uit foto's of tik je op Neem een foto om ter plekke een nieuwe foto te nemen. Wanneer je je avatar foto wilt verwijderen kies je voor Foto verwijderen.
  6. Als u klaar bent, klikt u rechts bovenin op Opslaan.