Uw profiel bewerken

Zorg ervoor dat uw foto, naam, beroep en contactinfo altijd correct zijn. Het helpt als uw teamleden meer over u en uw functie in het team weten. Zo bewerkt u uw profiel:

1. Klik op het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Instellingen
  3. In de Account tab kunt u uw Naam, Beroep en Telefoonnummer invullen
  4. Om een foto te uploaden klikt u op Foto uploaden en kiest u de foto van uw keuze.
  1. Bovenaan links in de app klikt u op het menu icoontje.
  2. Klik op Instellingen > Profiel.
  3. Om uw foto te veranderen klikt u op uw Avatar, en kiest u de foto van uw keuze.
  4. U kunt ook uw Naam, Email, Beroep, en Contactinformatie bewerken door op het veld te klikken dat u wilt bewerken.
  1. Klik onderaan rechts op Meer.
  2. Klik op Profiel bewerken.
  3. U kunt ook uw Naam, Email, Beroep, en Contactinformatie bewerken door op het veld te klikken dat u wilt bewerken.
  4. Om uw foto te veranderen klikt u op Avatar.
  5. Om een foto te uploaden vanaf uw telefoon klikt u op Kies uit foto's, of klik op Neem een foto. Om direct een foto te nemen klikt u op Neem een foto.
  6. Als u klaar bent, klikt u rechts bovenin op Opslaan.