Een profielfoto uploaden

Maak je Twist profiel helemaal af door een foto te uploaden.

1. Klik op het gebruiker-icoon in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Instellingen.
  3. In de account tab, klik je op Foto uploaden en kies je de foto die je wilt gebruiken.
  1. Bovenaan links klik je op het menu-icoon.
  2. Klik op Instellingen > Profiel.
  3. Tik op je profielfoto en neem een foto of kies een foto uit je toestel's album.
  1. Klik op op de Meer knop rechts onderin.
  2. Tik op je Profiel.
  3. Om je foto te veranderen, tik je op Foto.
  4. Om een foto van je toestel te uploaden tik je op Kies foto. Om een nieuwe foto te nemen tik je op Foto nemen.
  5. Wanneer je klaar bent tik je op Gebruiken  rechts bovenin.