Je wachtwoord beheren

Je kunt je Twist account extra beveiligen door je wachtwoord regelmatig te wijzigen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Voer je nieuwe wachtwoord in, in de Wachtwoordtab.
  4. Vul je Nieuwe wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
  5. Zodra je klaar bent, klik je op Wachtwoord wijzigen om de wijzigingen op te slaan.
  1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van de app.
  2. Klik op Account & Voorkeuren.
  3. Ga naar de Wachtwoord tab en klik op Wachtwoord wijzigen.
  4. Vul je Nieuwe wachtwoordin.
  5. Vul je Nieuwe wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
  6. Zodra je klaar bent, klik je op Wachtwoord wijzigen om de wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op het menu-icoonlinks bovenin.
  2. Tik op Instellingen > Profiel.
  3. Tik op Wachtwoord wijzigen.
  4. Vul je nieuwe wachtwoord in.
  5. Zodra je klaar bent, klik je op OK om de wijzigingen te bevestigen.
  1. Dit is helaas nog niet beschikbaar maar we zijn er mee bezig!