Een ster toevoegen aan of verwijderen van een gesprek

Wil je een gesprek volgen waar je zelf niet direct bij betrokken bent? Of een belangrijk gesprek bewaren zodat je deze later makkelijk terug kunt vinden? Voeg er dan een ster aan toe. Dit doe je als volgt:

1. Open het gesprek waar je een ster aan wilt toevoegen.
  2. Klik op het ster-icoon  in de rechterbovenhoek.
Om de ster te verwijderen, klik je nogmaals op het ster-icoon.
  1. Open het gesprek waar je een ster aan wilt toevoegen.
  2. Tik op het ster-icoon onderaan.
Om de ster te verwijderen, tik je nogmaals op het ster-icoon.
Als je iOS toestel iOS 13 over hoger gebruikt ben je ook in staat om het gesprek's context menu te gebruiken om een ster toe te voegen of te verwijderen.

Je kunt je gesprekken met ster heel makkelijk terugvinden in de Met ster sectie in Twist:

Wees selectief wanneer je een ster toevoegt om te voorkomen dat je  Met Ster  sectie rommelig en hiermee ook minder nuttig wordt. Probeer de drang om elk gesprek waarin je al genotificeerd wordt een ster te geven te weerstaan, deze worden namelijk allemaal al opgevangen in je Inbox .