Een opmerking in een gesprek posten

Zodra er een gesprek is begonnen, kun je de conversatie voortzetten door te antwoorden met je eigen opmerking. Dit kan als volgt:

1. Open het gesprek waarin je wilt reageren. Onderaan zul je het opmerkingenveld zien.
  2. Klik op het Notificeren veld om de teamleden en/of groepen te selecteren, die je op de hoogte wilt stellen van je opmerking. Er zal een lijst verschijnen met alle leden in het kanaal en de opties zullen automatisch verfijnen naarmate je verder typt.
  3. Klik op het Voeg een opmerking toe veld en typ je opmerking in.
  4. Om een bijlage aan je opmerking toe te voegen, klik je op het paperclip-icoon, of sleep je simpelweg een bestand naar het opmerking veld.
  5. Klik op Een opmerking plaatsenzodra je klaar bent. Je nieuwe opmerking zal als ongelezen verschijnen in de inbox van de personen die je op de hoogte wilt stellen.
  1. Open het gesprek waar je op wilt reageren. Onderaan zie je de opmerkingen-balk. Tik hierop om het opmerkingenveld te openen.
    Je kunt nog sneller op een opmerking reageren door middel van de reageer knop in de taakbalk.
  2. Tik op het Notificeren veld om te selecteren wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking.
  3. Typ je opmerking in het Voeg een opmerking toe veld.
  4. Klik op het paperclip-icoon om een bijlage aan je opmerking toe te voegen.
  5. Om een foto te nemen en deze aan je opmerking toe te voegen, klik je op het camera-icoon.
  6. Zodra je klaar bent, klik je op het verzend-icoonrechts onderin. Je nieuwe opmerking zal als ongelezen verschijnen in de inbox van de personen die je hebt genotificeerd.

Op Android, kun je meer bijlagen toevoegen door op het + teken naast een bijlage te klikken en vervolgens Neem een foto of Bestand te selecteren.

1. Open het gesprek waar je op wilt reageren. Onderaan zie je de opmerkingen-balk. Tik hierop om het opmerkingenveld te openen.
    Je kunt nog sneller op een opmerking reageren door middel van de reageer knop in de taakbalk.
  2. Tik op het profiel-icoon aan de rechterkant van Notificeren om te selecteren wie je op de hoogte wilt stellen van je opmerking.
  3. Typ je opmerking in het Voeg een opmerking toe veld.
  4. Om een foto te nemen en deze aan je opmerking toe te voegen, klik je op het camera-icoon.
  5. Klik op het paperclip-icoon om een bijlage aan je opmerking toe te voegen.
  6. Zodra je klaar bent, klik je op het verzend-icoonrechts onderin. Je nieuwe opmerking zal als ongelezen verschijnen in de inbox van de personen die je hebt genotificeerd.

Je kunt meer bijlages toevoegen door op het camera- of paperclip-icoon te klikken, nadat je de eerste bijlage hebt geüpload.