Wie kan mijn gesprek zien?

Als je een gesprek aanmaakt is het belangrijk om te weten wie het wel en niet kan zien. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat relevante teamleden onderdeel zijn van de juiste gesprekken, en ervoor zorgen dat je enkel de juiste mensen op de hoogte stelt over de verschillende kanalen van je team.

  1. Wanneer je een gesprek aanmaakt, selecteer je de teamleden en/of groepen die je wilt notificeren. Ze zijn nu volgers van dit gesprek. Volgers zullen het nieuwe gesprek meteen in hun Inbox ontvangen en elke keer dat er een update plaatsvindt in het gesprek zal het in hun Inbox verschijnen.
  2. Als een volger van het gesprek een opmerking in het gesprek plaatst en een ander teamlid binnen het kanaal hiervan op de hoogte stelt, zal dat lid automatisch ook een volger worden van het gesprek.
  3. Teamleden die onderdeel zijn van het kanaal waarin het gesprek plaatsvindt zullen het kunnen zien als ze door het kanaal zoeken. Zij zijn echter geen volgers en zullen geen updates ontvangen.
Wanneer personen deelnemen aan een kanaal zodra het is aangemaakt, zijn ze in staat om alle vorige gesprekken in dat kanaal te zien.