Een groep aanmaken

Of het nu een bepaald team is zoals "Klantenservice medewerkers" of collega's met gelijksoortige interesses zoals "Kayak liefhebbers", er zijn tijden dat je verschillende leden bij elkaar wilt brengen in één groep.

Met groepen is het heel makkelijk om meerdere personen tegelijkertijd op de hoogte te stellen, dit scheelt een hoop tijd en energie.

Je kunt groepen zo groot maken als je zelf wilt. Een groep maken doe je als volgt.

1. Open de Team tab.
  2. Scroll naar beneden in de lijst met groepen aan de linkerkant en klik op + Groep toevoegen.
  3. Typ de groepsnaam in.
  4. Klik op het Teamleden uitnodigen veld en typ de namen in van de personen die je wilt toevoegen. Hun naam wordt automatisch aangevuld, zodat je deze vervolgens alleen nog hoeft te selecteren.
  5. Je kunt zoveel groepsleden uitnodigen als je zelf wilt.
  6. Klik onderin rechts op Aanmaken.
  1. Tik op het menu-icoon links bovenin en tik op Teamleden.
  2. Tik op de Groepen tab.
  3. Tik rechts onderin op het gele plusteken.
  4. Vul de groepsnaam in, in het venster.
  5. Tik op OK.
  6. Je bent nu in uw nieuwe, lege groep, je kunt zoals hier beschreven gebruikers voor je groep uitnodigen
  1. Tik op Groepen links bovenin, in de Team tab.
  2. Druk op + rechts bovenin.
  3. Typ de naam van je groep in in het Naam veld.
  4. Tik op Leden.
  5. Druk op + rechts bovenin.
  6. Selecteer de personen die je wilt toevoegen aan de groep met gebruik van de vinkjes.
  7. Tik op Opslaan rechts bovenin.
  8. Tik op de terug-pijl links bovenin.
  9. Tik op Opslaan rechts bovenin.