Verander je notificatie-instellingen

Notificaties zijn subtiele herinneringen over conversaties of gebeurtenissen in Twist, bijvoorbeeld wanneer je aan een nieuw team bent toegevoegd.

Verschillende soorten notificaties in Twist

Je kunt configureren voor welke gebeurtenissen in Twist je een notificatie wilt ontvangen. Dit zijn je opties en wat ze betekenen:

• Alle gesprekken en berichten: Je zult een notificatie ontvangen voor elk gesprek dat in je Inbox terechtkomt en van elk bericht dat naar je is verstuurd.
  • Alleen gesprekken: Je zult een notificatie ontvangen voor elk bericht dat je in Inbox terechtkomt maar niet voor berichten die naar je zijn verstuurd.
  • Alleen berichten: Je zult een notificatie ontvangen voor elk bericht dat naar je is verstuurd, maar niet voor gesprekken die in je Inbox terechtkomen.
  • Alleen @Vermeldingen en 1-op-1 berichten: Je zult alleen notificaties ontvangen voor gesprekken waarin je wordt vermeld en privé berichten.
  • Alleen @vermeldingen: Je zult alleen notificaties ontvangen voor gesprekken waarin je wordt vermeld.
  • Alleen 1-op-1 berichten: Je zult alleen notificaties ontvangen voor privé berichten.

Kies welke notificaties je wilt ontvangen voor elk team

Je kunt als volgt je notificaties configureren voor mobiel, desktop en e-mail.

1. Klik op de bel in de rechterbovenhoek.
  2. Klik op Je notificatie-instellingen.
  3. Gebruik Selecteer een team om het team te kiezen waarvoor je de notificatie-instellingen wilt wijzigen.
  4. Gebruik het Op desktop, notificeer me over drop-down menu om te kiezen welk type notificatie je wilt ontvangen op je desktop (Web, Windows en macOS).

5. Gebruik het Op mobiel, notificeer me over drop-down menu om te kiezen welk type notificatie je wilt ontvangen op je mobiele toestellen (Android en iOS).
  6. Wanneer je niet actief bent op Twist kun je ervoor zorgen dat je niet wordt genotificeerd wanneer je Twist hebt afgesloten. Klik op Wanneer ik niet actief ben, notificeer me om een tijdsduur te kiezen.
  7. Gebruik het Per e-mail, notificeer me over drop-down menu om te kiezen welk type notificatie je wilt ontvangen per e-mail.
  8. Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan.
  1. Bovenaan links klik je op het menu-icoon.
  2. Tik op het team waarvoor je de notificatie-instellingen wilt wijzigen.
  3. Tik op Notificatie-instellingen.
  4. Tik op Op mobiel, notificeer me over kies welk type notificatie je wilt ontvangen op je mobiele toestel (Android en iOS).
  5. Wanneer je Twist niet gebruikt kun je ervoor kiezen om notificaties uit te zetten nadat je Twist hebt afgesloten. Tik op Wanneer ik niet actief ben, notificeer me om een tijdsduur te kiezen.
  6. Gebruik de Per e-mail, notificeer me over optie om te kiezen welk type notificatie je zou willen ontvangen per e-mail.
  7. Tik op de pijl naar links, links bovenin, om je wijzigingen op te slaan.
  1. Tik op het Meer-icoon rechts onderin.
  2. Tik op het team waarvoor je de notificatie-instellingen wilt wijzigen.
  3. Tik op Notificaties.
  4. Tik op het type notificatie dat je op elk platform wilt ontvangen.
  5. Links bovenin, tik je op de pijl naar links om op te slaan.