Facturatie FAQs

Q: Wat gebeurt er met mijn gesprekken en berichten na een maand wanneer ik de gratis versie van Twist gebruik?

A: Met de gratis versie van Twist gebruikt zul je niet in staat zijn om gesprekken en berichten ouder dan een maand, te zien of op te zoeken. Je team's gegevens worden echter niet verwijderd en blijven veilig opgeslagen op onze servers. Als je op een later moment besluit om te upgraden naar het Unlimited plan, zullen jij en je team volledige toegang hebben tot je Twist geschiedenis.

Q: Verlies ik mijn gegevens wanneer ik downgrade van het Unlimited abonnement naar het Gratis abonnement?

A: Nee, je gegevens worden nooit van Twist verwijderd. Wanneer je besluit te downgraden naar de gratis versie, blijven je gesprekken, opmerkingen en berichten die ouder zijn dan een maand opgeslagen op onze servers, deze zijn echter niet meer zichtbaar en verschijnen niet langer in de zoekresultaten. Als je toch besluit om je opnieuw te abonneren op het Unlimited plan, zal je weer volledige toegang hebben tot de gesprek- en berichtgeschiedenis van je team.

Q: Wat is een gast?

A: Een gast is een teamlid met uitsluitend toegang tot de specifieke kanalen waar hij/zij voor is uitgenodigd. Een gast kan een enkel-kanaal of multi-kanaal gast zijn, afhankelijk van het aantal kanalen waar hij/zij voor is uitgenodigd.

Gasten zijn niet in staat om andere team-kanalen te bekijken, hier lid van te worden of hier in te posten. Je kunt hier meer informatie vinden over de rol van gasten in Twist.

Q: Hoeveel kost het om gasten te hebben in mijn Twist team?

A: Wanneer je gebruik maakt van Twist's Gratis plan, zijn alle gasten gratis. Gasten kunnen in dit geval echter alleen gesprekken of berichten zien die minder dan een maand oud zijn (net als alle andere teamleden).

Als je het Unlimited plan gebruik zijn enkel-kanaal gasten gratis, de kosten voor multi-kanaal gasten zijn hetzelfde als voor andere teamleden. Lees meer over de rol van gasten in Twist en bekijk onze Twist Unlimited prijzen.

Q: We willen graag nieuwe gebruikers aan ons team toevoegen. Hoe wordt dit in rekening gebracht?

A: Wanneer je een nieuwe gebruiker toevoegt, wordt er eenmalig een bedrag in rekening gebracht op je creditcard. Dit bedrag zal worden gebruikt om de kosten van het overgebleven gedeelte van de huidige facturatie periode voor het nieuwe teamlid te betalen. Hierna zal het volledige bedrag worden toegevoegd aan je factuur voor elk nieuw teamlid.

Q: Is het mogelijk om Twist te gebruiken met een mix van gratis en unlimited gebruikers?

A: Als je team Twist Unlimited gebruikt, wordt elk lid en multi-kanaal gast in je team geteld als betaald teamlid. De kosten voor alle teamleden worden maandelijks in rekening gebracht op je factuur.

Als je graag wilt werken met een aantal gratis gebruikers, kun je hiervoor een apart, gratis team aanmaken. Je kunt je teamleden hiervoor uitnodigen waarna ze Twist kosteloos kunnen gebruiken. Het is heel makkelijk om te schakelen tussen meerdere teams vanuit één Twist account.

Q: Is het mogelijk om Twist gratis te gebruiken?

A: Ja, het is absoluut mogelijk om Twist gratis te gebruiken, met een ongelimiteerd aantal gebruikers, en dit zal altijd zo blijven.
Je kunt hierbij gebruik maken van een doorzoekbaar archief met tot een maand van je team's geschiedenis, een gelimiteerd aantal integraties en gelimiteerde bestandsopslag.

Wil je van alles onbeperkt gebruik kunnen maken, bekijk dan Twist Unlimited.

Q: Waarom kan er niet alleen worden betaald voor actieve gebruikers?

A: Dit zou betekenen dat er alleen wordt betaald voor gebruikers die onze app actief gebruiken. Het probleem hier is dat dit moeilijk vast stellen is en dat het vereist dat wij vast stellen wat er wordt verstaand onder 'actief'.

Wij houden het liever eenvoudig, zodat de kosten voor elk teamlid duidelijk zijn. Op deze manier is het voor u ook te voorspellen hoeveel u zult uitgeven. Als een lid weggaat of als u een lid verwijdert, ontvangt u een pro rata van hun maandelijkse kosten. Als ze blijven, betaalt u hun kosten.

Q: Bieden jullie ook een vaste prijs aan voor ondernemingen?

A: Wanneer je meer dan 200 werknemers hebt, raden we je aan om contact op te nemen met ons klanten-team via accounts@twistapp.com. Wij staan dan klaar om je te helpen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Q: Welke betaalmethoden bieden jullie aan - creditcard en/of facturering?

A: Voor elk plan bieden wij de mogelijkheid om met creditcard te betalen. Het is momenteel niet mogelijk om op factuur te betalen.

Q: Ik beschik al over een Twist account. Is het mogelijk om me bij nog een team aansluiten?

A: Ja, we bieden de mogelijkheid om je bij meerdere teams aan te sluiten met één gebruikersaccount. Wanneer je inlogt op je account, heb je direct toegang tot alle teams waar je bij bent aangesloten. Je betaalt niet voor je plek wanneer je je aansluit bij een team dat gebruik maakt van een betaald plan. Dit zal worden aangegeven op de factuur van de Team Eigenaar.

Q: Is er een limiet voor het aantal kanalen/gesprekken dat kan worden aangemaakt?

A: Nee. Je kunt zoveel kanalen en gesprekken aanmaken als je wilt binnen je Twist team. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het toevoegen van meer kanalen en gesprekken.

Q: Hoeveel Twist teams kan ik aanmaken?

A: Je kunt zoveel teams aanmaken als je wilt, met zowel het Gratis als het Unlimited plan.

Wanneer je gebruik maakt van Twist Unlimited, kun je voor alle teams betalen via een hoofdaccount.

Q: Hoe zijn de kosten voor Twist in vergelijking met andere communicatie software?

A: We streven ernaar om Twist zo betaalbaar mogelijk te houden. Twist kost ongeveer 16 cent per dag voor een gebruiker met een Unlimited abonnement. Dit is 25% goedkoper dan het goedkoopste abonnement dat Slack aanbiedt. We zijn niet van plan om deze prijs in de toekomst te verhogen aangezienwe geen verplichtingen hebben tegenover investeerders en we ons liever focussen op de belangen van onze klanten.

Q: Ik vind Twist aan de dure kant. Krijg ik wel waar voor mijn geld?

A: Een abonnement op Twist is een van de beste investeringen die je kunt doen als het gaat om het verbeteren van de manier waarop je team samenwerkt. Je kunt de kosten per gebruiker waarschijnlijk al terugverdienen gedurende de eerste paar dagen van de maand, door enkele teamvergaderingen te vervangen door gesprekken in Twist, of door je team te helpen in deep workmodus terecht te komen, waardoor ze niet langer worden afgeleid door eindeloze chats en onoverzichtelijke interne e-mails.

Q: Moet ik betalen wanneer ik deel uitmaak van een team?

A: Een teamlid hoeft niet te betalen voor Twist, betalingen worden alleen geregeld op team-level. Dit betekent dat alleen creditcard gegevens van de team-admin nodig zijn en dat hij/zij verantwoordelijk is voor de betalingen.

Je kunt van zoveel teams lid worden als je wilt, en of ze nu een Unlimited of Gratis abonnement hebben, je hoeft zelf niks te betalen.

Q: Wordt hetzelfde account automatisch gebruikt voor de facturatie wanneer ik al beschik over een team en een nieuw team aanmaak?

A: Je. Je kunt zoveel teams aanmaken als wilt via één Unlimited account dat zal worden gebruikt voor de facturatie van elk team dat je beheert. Elk nieuwe team heeft zijn eigen werkplek, teams worden niet met elkaar verbonden afgezien van de facturatie.

Q: Moet ik meerdere malen voor dezelfde persoon betalen wanneer hij/zij deel uitmaakt van meerdere teams?

Ja: Ja. Je betaalt een vaste prijs per gebruiker, per maand, per team.

Wanneer je, bijvoorbeeld, twee teams hebt, worden er kosten in rekening gebracht voor elke gebruiker die deel uitmaakt van het eerste team en elke gebruiker die deel uitmaakt van het tweede team.

In dat geval is het misschien beter om nieuwe kanalen aan te maken in plaats van een nieuw team.

Q: Mijn team wil het abonnement opzeggen. Hoe doen we dit? Kunnen we de kosten vergoed krijgen?

A: Wanneer je het abonnement wilt opzeggen, zal de Team Admin zijn/haar account eerst moeten omzetten naar een gratis account door het team plan te wijzigen.

Zo lang dit ten minste een dag voor de verlenging plaatsvindt, storten we het resterende saldo terug op je account als krediet dat je kunt gebruiken wanneer je je opnieuw abonneert op Twist Unlimited.

Q: Wat is het beleid als een teamlid halverwege het jaar wordt verwijderd? Wordt de resterende periode van het volledige dan bijvoorbeeld vergoed in de volgende facturatie-periode?

A: Wanneer een teamlid wordt verwijderd, wordt het resterende saldo als krediet toegevoegd aan het Team account. Dit krediet wordt vervolgens als eerst gebruikt om toekomstige facturen te betalen.

Q: Ik ben een macOS gebruiker en ondanks het feit dat ik Twist unlimited heb geprobeerd aan te schaffen of te verlengen, lijkt het erop dat het abonnement nog niet actief is op mijn account.

A: In sommige gevallen worden aankopen of verlengingen die zijn gedaan via de App Store niet correct toegepast op je Twist account. Om dit probleem op te lossen kun je je account status bekijken en op de rode knop drukken waarop staat: Account niet geupgrade? Actualiseer abonnement.