Standaard team bij inloggen veranderen

Wanneer je werkt metmeerdere teams, wil je Twist wellicht altijd openen met hetzelfde team. Dit kan door de instellingen voor het standaard team bij login te wijzigen. Dit kan als volgt:

Deze optie is op dit moment alleen beschikbaar op de web-versie van Twist.
  1. Klik op je profielfoto rechts bovenin.
  2. Klik op Je instellingen.
  3. Selecteer je standaard team in het standaard team drop-down menu.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan onderaan.