Hoe werken integraties in Twist

Het integreren van bestaande tools met Twist kan met behulp van slechts een paar enkele stappen.

We zijn begonnen met enkele integraties maar we zijn constant aan het werk om nieuwe aan de lijst te kunnen toevoegen. Hieronder zie je een aantal integraties die beschikbaar zijn voor Twist. je kunt de volledige lijst met integraties hier vinden:

• Todoist: Organiseer je taken voor minder stress en meer productiviteit.
  • GitHub: Host en controleer code, beheer projecten en track veranderingen.
  • Zapier: Integreer met web apps en automatiseer delen van je werk of leven.
  • Auto-reports: Deel automatisch reporten met je team op terugkerende basis.
  • Team check-in: Verstuur automatisch een vraag naar je hele team op terugkerende basis.
  • Appear.in: Start video conversaties in Twist door /appearin en de naam van je room in te typen.
  • Bindle: Stel vrije tijd in en geef dit weer in Twist.
  • Integromat: Automatiseer processen door je favoriete apps te verbinden met Twist.

Een integratie opzetten op het web:

1. Zorg dat je bent ingelogd op je Twist account.
  2. Visit the Twist Integrations page at https://twist.com/integrations/
  3. Selecteer voor welk Twist team je de integratie zou willen installeren met behulp van het drop-down menu in de rechter bovenhoek.
  4. In de lijst met integraties, klik op de integratie die je wilt installeren.
  5. Er zal een venster verschijnen met instructies over hoe je de service kunt integreren met Twist.
  6. Wellicht dat je op Install Integration onderaan moet klikken zodra de installatie is voltooid.
  7. Gefeliciteerd! Je integratie is nu actief.

Je kunt de integratie verwijderen door de volgende instructies te volgen: Een integratie verwijderen.