Verwijder een gesprek

Er kunnen verschillende redenen zijn om een gesprek te verwijderen. Een gesprek kan bijvoorbeeld oude informatie bevatten tot verwarring van je team, of het kan een kopie zijn van een ander gesprek.

Om een gesprek te verwijderen moet je de Admin zijn of degene die het gesprek is begonnen.
  1. Open het gesprek.
  2. Rechts bovenin, klik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Verwijderen.
  4. Klik op OK om te bevestigen.
  1. Tik op het gesprek en houd deze ingedrukt.
  2. Selecteer Verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen om te bevestigen.
  1. Swipe naar links over het gesprek.
  2. Tik op het drie stippen-icoon.
  3. Selecteer Verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen om te bevestigen.