Taken toevoegen aan Todoist vanuit Twist

Effectief teamwerk vereist dat je plannen omzet in actie. Daarom is Twist zo ontworpen dat je conversaties kunt omzetten naar een Todoist taak zonder dat je hierbij de app hoeft te verlaten. Dit werkt als volgt:

Klik simpelweg op het Todoist-icoonrechts bovenin in een gesprek om snel een taak toe te voegen.

Je kunt gesprekken als taken toevoegen in Todoist vanaf elk platform met gebruik van de actie-knoppen.

Nadat je op het icoon hebt geklikt, zul je het Todoist snel toevoegen venster zien met een link naar het huidige gesprek. Je kunt hier de taak bewerken, aan een project toevoegen en een deadline instellen. Klik op Taak toevoegen en de taak zal meteen in de Todoist app verschijnen, samen met een link die je terugbrengt naar het gesprek.

Wanneer je Todoist gebruik voor team taakmanagement, dan kun je heel makkelijk gesprekken als taak toewijzen aan je teamleden.

Begin met het aanmaken van een gedeeld Todoist project en nodig de teamleden uit met wie je wilt samenwerken. Wanneer je een Twist gesprek omzet naar een Todoist taak, kun je kiezen aan welke persoon je de taak wilt toewijzen in het Snel Toevoegen venster door+ te typen en de gebruiker in de lijst te selecteren.

Vindt meer informatie over hoe je snel projecten, labels en datums kunt selecteren en nog veel meer handige tips, in het Todoist Snel Toevoegen artikel in het Todoist Help Center.

FAQ

Q: Het Todoist icoon wordt grijs weergegeven op macOS. Hoe activeer ik de integratie?

A: Op macOS zul je eerst de Todoist voor macOS appmoeten downloaden om het icoon te activeren.