Importeer Slack gegevens in Twist

Het lijkt erop dat je de eerste stap hebt genomen richting georganiseerder en productiever teamwerk door je Slack gegevens te importeren in Twist. Je kunt als volgt van start gaan door je Slack kanalen en/of leden te importeren.

Slack gegevens kunnen alleen worden geïmporteerd door Team Admins via de web app.

Download je Slack workspace gegevens:

1. Om je teamleden te importeren, zorg ervoor dat je Display email addresses ingeschakeld hebt.
    1. Links bovenin in Slack, selecteer Administration → Workspace settings.
    2. Naast Email Display, klik op Expand.
    3. Vink de checkbox naast Display email addresses aan.
    4. Klik op Save.
  2. Exporteer vervolgens je workspace gegevens:

Importeer je Slack workspace gegevens:

1. Maak een Twist team aan of log in op je account.
  2. Rechts bovenin in Twist, klik op je profielfoto.
  3. Selecteer Team Instellingen.
  4. Onder Importeer Gebruikers en Kanalen, klik op Importeren.
  5. Kies Importeren vanuit Slack Archive (zip).
  6. Klik op Kies bestand om het hiervoor gedownloade archief te uploaden en klik op Volgende.
  7. Selecteer de gebruikers die je wilt importeren en klik op Volgende.
  8. Selecteer de kanalen die je wilt importeren en klik op Volgende.
  9. Twist zal beginnen met het importeren van je gegevens. Zodra de import is voltooid zal Ada bot je notificeren via een bericht in Twist.
Vergeet niet om nieuwe teamleden uit te nodigen die nog geen onderdeel uitmaakten van je Slack team.

FAQ

V: Hoe zullen de geïmporteerde gegevens eruitzien?

A: Een nieuw Twist kanaal zal worden aangemaakt voor elk Slack kanaal dat je hebt geselecteerd om te importeren. Het kanaal zal een gesprek bevatten genaamd Geïmporteerd vanuit Slack. Dit gesprek zal de gehele conversatie uit het originele Slack kanaal bevatten.

V: Worden bestanden ook geïmporteerd tijdens het importeren van het archief?

A: Ja, een link naar de bestandslocatie zal verschijnen in het Geïmporteerd vanuit Slack gesprek. Klik simpelweg op de link om het bestand te bekijken.

V: Zullen de DMs van elk teamlid van Slack worden getoond in Twist?

A: Nee, het is niet mogelijk om DMs te importeren.

V: Zullen de geïmporteerde kanalen zichtbaar zijn voor nieuwe gebruikers die geen onderdeel uitmaakten van het originele Slack team?

A: Nee, dit gebeurt niet automatisch aangezien alle geïmporteerde kanalen standaard privé zijn. Ze zijn alleen zichtbaar voor de gebruikers die je hebt geïmporteerd. Als je de kanalen toegankelijk wilt maken voor nieuwe teamleden, zet je het kanaal op openbaar.

V: Ik heb gebruik gemaakt van de Corporate Export. Wat gebeurt er met privé kanalen wanneer ik ze importeer in Twist?

A: Deze kanalen zijn ook standaard privé in Twist. Alleen de admin en de geïmporteerde gebruikers die onderdeel uitmaakten van de kanalen zullen toegang hebben.

V: Waarom ben ik niet in staat om alle kanalen of gebruikers tegelijkertijd te selecteren voor de import?

A: We hebben ervoor gekozen om geen Alle selecteren optie toe te voegen om je team zo een kans te geven om een frisse start te maken met Twist. Importeer alleen de inhoud die je echt nodig hebt en nodig slechts de gebruikers uit die nog steeds deel uitmaken van je team.