Endre en tråd

Har du lagt merke til en skrivefeil i en tråd du har publisert? Komme på en bedre tittel til den? Det er ikke noe problem, for du kan alltid gå tilbake og endre tråder, selv etter at du har publisert dem.

Kun administratorer og personen som opprettet tråden, kan redigere en tråd.
  1. Åpne tråden du vil gjøre endringer i.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i tråden.
  3. For å endre emnet til tråden, klikker du Endre trådens emne …
  4. Et vindu dukker opp som ber deg endre emnet til tråden din. Skriv inn det nye emnet og klikk på Lagre endringer.
  5. For å endre brødteksten til tråden, fører du pekeren over det første innlegget i tråden og klikker på de tre prikkene øverst til høyre.
  6. Endre teksten som du måtte ønske å endre den.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Lagre-knappen, for å lagre endringene.
  1. Rull opp til toppen av tråden og trykk lenge på det første innlegget.
  2. Fra menyen velger du Endre.
  3. Endre det du måtte ønske av teksten i tråden.
  4. Når du er ferdig, trykker du Lagre for å lagre endringene dine.
  5. For å endre tittelen til tråden, trykker du på de tre prikkene øverst til høyre.
  6. Trykk på Endre trådens emne.
  7. Gjør endringene du måtte ønske i trådens emne.
  8. Trykk på Lagre.
  1. Gå til det første innlegget i tråden og trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  2. Fra menyen velger du Endre.
  3. Du kan nå endre emnet og teksten i tråden.
  4. Når du er ferdig med endringene dine, trykker du på Lagre.
Når du endrer emnet til en tråd, vil en melding publiseres i tråden som forteller de andre at du har gjort endringen. Se nedenfor.