Endre en tråd

Har du lagt merke til en skrivefeil i en tråd du har publisert? Komme på en bedre tittel til den? Det er ikke noe problem, for du kan alltid gå tilbake og endre tråder, selv etter at du har publisert dem.

Kun administratorer og personen som opprettet tråden, kan redigere en tråd.

Endre emnet til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Endre trådens emne.
  4. Endre emnet og klikk på Lagre endringer.

Endre teksten til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Gå til det første innlegget i tråden og klikk på de tre prikkene til høyre.
  3. Velg Endre tråd.
  4. Endre teksten som du ønsker og klikk på Lagre.

Endre emnet til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Endre trådens emne.
  4. Endre emnet og trykk på Lagre.

Endre teksten til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Gå til det første innlegget i tråden og trykk lenge på det.
  3. Velg Endre.
  4. Endre teksten som du ønsker og trykk på Lagre.

Endre emnet til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Trykk på de tre prikkene nederst til høyre.
  3. Velg Endre trådens emne.
  4. Endre emnet og trykk på Lagre.

Endre teksten til tråden

1. Åpne tråden.
  2. Gå til det første innlegget i tråden og trykk på de tre prikkene til høyre.
  3. Velg Endre.
  4. Endre teksten som du ønsker og trykk på Lagre.

Når du endrer emnet til en tråd, vil en melding publiseres i tråden som forteller de andre at du har gjort endringen.