Bli med i et Twist-team

Hvis du har blitt invitert til Twist, vil du bli spurt om å opprette en konto underveis. Slik gjør du det:

Hvis du starter et nytt team, anbefaler vi at du leser om hvordan du oppretter et team eller går til vår guide for personer som oppretter team og administratorer.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og klikk på invitasjonskoblingen.
  2. Klikk på Bli med for å bli med på teamet.
    • Hvis du allerede var logget på Twist, skal du nå ha blitt med i det nye teamet.
    • Hvis du ikke allerede var logget på Twist, blir du nå spurt om å logge deg på kontoen din.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, vil du bli spurt om å opprette en konto nå.
  3. Når du har blitt med i Twist-teamet, følger du igangsettingsprosessen nedenfor.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og trykk på invitasjonskoblingen.
    • Hvis du allerede var logget på Twist, skal du nå ha blitt med i det nye teamet.
    • Hvis du ikke allerede var logget på Twist, blir du nå spurt om å logge deg på kontoen din.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, vil du bli spurt om å opprette en konto nå.
  2. Når du har blitt med i Twist-teamet, følger du igangsettingsprosessen nedenfor.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og trykk på invitasjonskoblingen.
    • Hvis du allerede var logget på Twist, skal du nå ha blitt med i det nye teamet.
    • Hvis du ikke allerede var logget på Twist, blir du nå spurt om å logge deg på kontoen din.
    • Hvis du ikke allerede har en Twist-konto, vil du bli spurt om å opprette en konto nå.
  2. Når du har blitt med i Twist-teamet, følger du igangsettingsprosessen nedenfor.

Twist-igangsetting

1. Skriv inn det fulle navnet ditt.
  2. Du vil nå få muligheten til å bli med i og opprette kanaler. Twist vil foreslå et par kanaler du kan bli med i, og du kan bli med i dem ved å klikke/trykke på Bli med i kanal til høyre.
  3. Hvis du er en administrator eller et teammedlem, vil du også kunne opprette din egen kanal ved å klikke/trykke på Opprett en kanal nederst. Et tekstfelt dukker opp hvor du kan skrive inn kanalnavnet, og deretter trykker du på enter. Du kan legge til så mange kanaler du måtte ønske.
  4. Klikk/trykk på Neste: Utforsk tråder for å gå videre.
  5. Du vil se en melding om hvordan tråder fungerer. Klikk/trykk på Sett i gang når du er ferdig.

Alt er klart! Les innlegget med instruksjoner og kom i gang.