Logg inn på Twist

Du kan logge inn på Twist på alle enhetene dine, så du får tilgang til teamets samtaler fra hvor som helst. Det er to måter å logge seg inn på, avhengig av hvordan du opprettet Twist-kontoen din: med en Google-konto, eller med e-post og passord.

1. Gå til https://twist.com.
  2. Øverst til høyre klikker du på Logg inn.
  3. Du kan nå enten:
    • Fortsette med Google. Et vindu åpner seg der du må skrive inn e-postadressen og passordet til Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med Apple og skriv inn e-postadressen og passordet for Apple-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med e-post og skriv inn e-postadressen og passordet, og klikk deretter på Logg inn.
  1. Åpne Twist-appen.
  2. Klikk på Logg inn.
  3. Du kan nå enten:
    • Fortsette med Google. Et vindu åpner seg der du må skrive inn e-postadressen og passordet til Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med Apple og skriv inn e-postadressen og passordet for Apple-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med e-post og skriv inn e-postadressen og passordet, og klikk deretter på Logg inn.
  1. Åpne Twist-appen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Du kan nå enten:
    • Fortsett med Google og skriv inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med Apple og skriv inn e-postadressen og passordet for Apple-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med e-post og skriv inn e-postadressen og passordet, og trykk deretter på Logg inn.
  1. Åpne Twist-appen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Du kan nå enten:
    • Fortsett med Google og skriv inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med Apple og skriv inn e-postadressen og passordet for Apple-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din.
    • Fortsett med e-post og skriv inn e-postadressen og passordet, og trykk deretter på Logg inn.