Lagre et utkast av en tråd

Hvis du har startet en tråd, men ikke vil legge ut den umiddelbart, kan du lagre et utkast og publisere det senere. Slik gjør du det:

1. Starte en ny tråd.
  2. Du kan når som helst klikke deg bort fra utkastet ditt og gå til en kanal, tråd eller melding i Twist.
  3. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet det, med etiketten Utkast. Du kan gå tilbake til det når som helst.

Du kan bruke tilbake-pilen i nettleseren din for raskt å gå tilbake til utkastet ditt.

1. Starte en ny tråd.
  2. Du kan når som helst klikke deg bort fra utkastet ditt og for eksempel gå til en kanal, tråd eller melding i Twist.
  3. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet det, med etiketten Utkast. Du kan gå tilbake til det når som helst.

Du kan bruke tilbake-pilen øverst til venstre i appen for raskt å gå tilbake til utkastet ditt.

1. Starte en ny tråd.
  2. Øverst til venstre trykker du på tilbake-pilen.
  3. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet det, med etiketten Utkast. Du kan gå tilbake til det når som helst.
  1. Starte en ny tråd.
  2. Øverst til venstre trykker du på Avbryt.
  3. Velg Lagre utkast.
  4. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet det, med etiketten Utkast. Du kan gå tilbake til det når som helst.
Utkast er kun synlige på plattformen der de opprettes. Hvis du lagret et utkast på nett, vil du kun se dette utkastet på nett. Du vil ikke se det i Android-appen.