Forkast et utkast på en tråd

Har du ombestemt deg om en ny tråd du har kladdet litt på? Du kan forkaste utkastet til en tråd når som helst:

Du vil ikke kunne hente frem utkastet når du har forkastet det.

1. Åpne utkastet på plattformen der du lagde det (Eksempel: Hvis du lagde utkastet i en nettleser, må du åpne utkastet i en nettleser). Utkastet vil være øverst i kanalen der du lagde det.
  2. Klikk på Forkast nederst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Forkast for å bekrefte.
  1. Åpne utkastet på plattformen der du lagde det (Eksempel: Hvis du lagde utkastet i en nettleser, må du åpne utkastet i en nettleser). Utkastet vil være øverst i kanalen der du lagde det.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst i appens høyre hjørne.
  3. Velg Forkast utkast.
  4. Trykk på Forkast for å bekrefte.
  1. Åpne utkastet på plattformen der du lagde det (Eksempel: Hvis du lagde utkastet i en nettleser, må du åpne utkastet i en nettleser). Utkastet vil være øverst i kanalen der du lagde det.
  2. Trykk på Avbryt øverst i appens venstre hjørne.
  3. Trykk på Forkast utkast for å bekrefte.