Flytt en tråd mellom kanaler

Når du har startet en tråd i en kanal, kan du flytte den til en annen kanal – hvis du måtte ønske det.

Du kan bare flytte en tråd til en annen kanel hvis du er en teamadministrator eller eieren av kanalen eller tråden.

1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Flytt tråd.
  4. Finn kanalen du vil flytte til tråden og klikk på Flytt.
  5. Klikk på Flytt tråd for å bekrefte.
  1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Flytt tråd.
  4. Finn kanalen du vil flytte til tråden og klikk på Flytt.
  1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Velg Flytt til en annen kanal.
  4. Finn kanalen du vil flytte tråden til, og trykk på den.
    1. Åpne tråden du vil flytte.
    2. Trykk på de tre prikkene nederst i høyre hjørne.
    3. Velg Flytt tråd.
    4. Finn kanalen du vil flytte tråden til, og trykk på den.
    5. Trykk på Flytt for å bekrefte.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også bruke trådens hurtigmeny til å flytte den.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg flytte tråder til et annet teams kanaler?

Svar: Nei, du kan kun flytte tråder til kanaler i ditt nåværende team.