Hvordan formatere en kommentar eller melding

Twist sitt komponeringsverktøy er i øyeblikket ikke tilgjengelig på mobile enheter eller i macOS-appen. Beklager det! I stedet kan du formatere kommentarene og meldingene dine med tekstformatering.

Bruk vårt hendige komponeringsverktøy til å lage overbevisende, gjennomtenkte og lett forståelige innlegg og meldinger!

Hvis du vil sjekke hvordan innlegget ditt ser ut før du publiserer det, klikker du på Forhåndsvisning øverst i komponeringsverktøyet.

Hvis du ikke er sikker på at ikonene nederst i komponeringsverktøyet gjør, kan du ta en titt på oversikten nedenfor (og klikke på koblingene for å finne ut enda mer!):

Guide til å bruke Twists komponeringsverktøy

gjør teksten din fet gjør teksten din kursiv
gjør din første gjennomstreking av tekst

overskrift 1

overskrift 2

legg til kode

legg til kobling

inkluder et bilde
  • kulepunktliste
  1. nummerert liste

emoji.png legg ved en fil i innlegget ditt
emjomi2.png legg til emoji i innlegget ditt at.png omtal en annen bruker i innlegget ditt

Bruke tekstformatering i Twist

Hvis du vil redigere innlegget ditt direkte i teksten, kan du også bruke tekstformateringsyntaks. Hvis du er ukjent med denne typen tekstformatering, kan du lære det på 60 sekunder hos CommonMark.

Tekstformatering

Resultat

_kursiv_

kursiv

**fet**

fet

[kobling](http://kobling.no)

kobling

# Overskrift 1

## Overskrift 2

*  Én

* To

* Tre

• Én
  • To
  • Tre

1. Én

2. To

3. Tre

1. Én

2. To

3. Tre

> hermetegn

![Bildetekst](https://twist.com/image.png)

`kode`

kodeblokk