Legg til emoji

Emoji hjelper deg med å uttrykke følelser sammen med skrevet tekst. 😊

Slik kan du legge til emoji:

• Bruk Twists egen emoji-velger, ved å klikke på emoji-ikonet.emoji.png
  • I Windows 10 trykker du på Windows-tasten + semikolon, for å hente opp emoji-listen.
  • I macOS vil ctrl + ⌘ + Mellomrom hente opp en emojiliste.
  • Hvis du bruker mobil, kan du bruke tastaturets emoji-innstillinger til å sette inn en emoji 🤳
  • Til slutt, hvis du er desperat, kan du kopiere og lime inn emoji fra getemoji.com.