Se gjennom og bli med i kanaler

Etter hvert som Twist-kontoen din vokser, vil også antallet kanaler vokse. Du er sikkert interessert i å se gjennom og bli med i noen nye kanaler. Twist gjør det enkelt å finne de du ønsker å være en del av, og deretter kan du bli med og delta i samtaler på tvers av organisasjonen din.

1. Klikk på Tråder-fanen øverst til venstre i Twist.
  2. På venstre sider klikker du på + symbolet til høyre for Kanaler.
  3. Bla deg gjennom listen med Offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de kanalene du er interessert i, eller du kan bruke søkelinjen øverst til høyre hvis du leter etter en spesifikk kanal.
  4. Når du har funnet en kanal du vil bli med i, klikker du på den for en forhåndsvisning.
  5. Nederst til høyre klikker du på Bli med i kanal.
  1. Øverst til venstre i Twist trykker du på Tråder-ikonet for å se Innboks, Stjernemerket og listen med kanaler du allerede er med i.
  2. Bla ned til bunnen og trykk på Legg til kanal.
  3. Rull deg gjennom listen med offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de du er interessert i.
  4. Når du har funnet en kanal du vil bli med i, trykker du på den for en forhåndsvisning.
  5. Trykk på Bli med i kanal.
  1. Nederst til venstre i Twist trykker du på Tråder-fanen, for å se listen med kanaler.
  2. Til høyre for Kanaler trykker du på + symolet.
  3. Bla deg gjennom listen med Offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de kanalene du er interessert i, eller du kan bruke søkelinjen øverst til høyre hvis du leter etter en spesifikk kanal.
  4. Trykk på en kanal for å bli med i den.
Du kan bli med i hvilken som helst offentlig kanal i Twist-teamet ditt, men du kan bare bli med i private kanaler som du har blitt invitert til. Les mer om offentlige og private kanaler her.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan gjester se gjennom kanalene?

Svar: Nei, gjester kan kun se kanalene de har blitt lagt til i av et teammedlem eller en administrator.