Se gjennom og bli med i kanaler

Etter hvert som Twist-kontoen din vokser, vil også antallet kanaler vokse. Du er sikkert interessert i å se gjennom og bli med i noen nye kanaler. Twist gjør det enkelt å finne de du ønsker å være en del av, og deretter kan du bli med og delta i samtaler på tvers av organisasjonen din. Slik gjør du det:

1. Klikk på Tråder-fanen øverst til venstre, for å se kanalene dine.
  2. På venstre side i Twist, klikker du på + til høyre for Kanaler-tittelen.
  3. Bla deg gjennom listen med Offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de kanalene du er interessert i, eller du kan bruke søkelinjen øverst til høyre hvis du leter etter en spesifikk kanal.
  4. Når du har funnet en kanal du vil bli med i, klikker du på den for en forhåndsvisning.
  5. Nederst til høyre klikker du på Bli med i kanal, for å bli med i den.
  1. Trykk på Tråder-ikonet øverst til venstre for å se Innboks, Stjernemerket og listen med kanaler du allerede er med i.
  2. Bla ned til bunnen og trykk på Legg til kanal.
  3. Bla deg gjennom listen med Offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de kanalene du er interessert i, eller du kan bruke søkelinjen øverst til høyre hvis du leter etter en spesifikk kanal.
  4. Trykk på en kanal for å bli med i den.
  1. Trykk på Tråder-fanen nederst til venstre, for å se en liste med kanalene.
  2. Trykk på + til høyre for Kanaler-tittelen.
  3. Bla deg gjennom listen med Offentlige kanaler du kan bli med i, for å finne de kanalene du er interessert i, eller du kan bruke søkelinjen øverst til høyre hvis du leter etter en spesifikk kanal.
  4. Trykk på en kanal for å bli med i den.
Du kan bli med i hvilken som helst offentlig kanal i Twist-teamet ditt, men du kan bare bli med i private kanaler som du har blitt invitert til. Les mer om offentlige og private kanaler her.