Forlat en kanal

Når du bestemmer deg for å forlate en kanal, vil du ikke lenger motta oppdateringer fra samtaler i den kanalen. (Ikke bekymre deg – hvis du ombestemmer deg, kan du alltids legge deg til igjen.)

1. Åpne en kanal.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for kanalens tittel.
  3. Klikk på Forlat kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Klikk på Forlat kanal.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Trykk på Forlat kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Trykk på Forlat kanal.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på kanalens tittel øverst.
  3. Trykk på Forlat kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Trykk på Forlat kanal.

Hvordan forlater gjester en kanal?

Gjester i én kanal kan ikke forlate en kanal selv, de må fjernes fra kanalen eller teamet av en administrator. Gjester i flere kanaler kan forlate en kanal selv. Når en gjest i flere kanaler forlater en kanal, må gjesten bli invitert av en annen bruker for å bli med i kanalen igjen.