Forlat en kanal

Når du bestemmer deg for å forlate en kanal, vil du ikke lenger motta oppdateringer fra samtaler i den kanalen. Ikke bekymre deg – hvis du ombestemmer deg, kan du alltids legge deg til igjen (så fremt du ikke er en gjest, for da må et medlem legge deg til igjen).

  1. Åpne en kanal.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Forlat kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Klikk på Forlat kanal.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Forlat kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Trykk på Forlat kanal.
    1. Åpne en kanal.
    2. Trykk på kanalens tittel øverst.
    3. Nederst i menyen trykker du på Forlat kanal.
    4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil forlate kanalen. Trykk på Forlat kanal.
Hvis iOS-enheten din bruker iOS 13 eller nyere, kan du også forlate en kanal via kanalens hurtigmeny.

Hvordan forlater gjester en kanal?

Gjester i én kanal kan ikke forlate en kanal selv, de må fjernes fra kanalen eller teamet av en administrator. Gjester i flere kanaler kan forlate en kanal selv. Når en gjest i flere kanaler forlater en kanal, må gjesten bli invitert av en annen bruker for å bli med i kanalen igjen.