Hente tilbake en kanal fra arkivet

Hvis et emne blir relevant igjen, eller hvis du trenger å hente frem gamle samtaler, kan du enkelt hente tilbake en kanal fra arkivet. Dette gjør kanalen synlig i listen din med kanaler igjen.

1. Bla ned til bunnen av listen med kanaler, og klikk på Arkiverte kanaler.
  2. De arkiverte kanalene vises under Arkiverte kanaler. Finn kanalen du vil hente tilbake fra arkivet og klikk på den.
  3. Klikk på Hent tilbake fra arkiv-knappen, eller klikk på de tre prikkene øverst til høyre og velg Hent tilbake kanal fra arkivet.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil hente tilbake kanalen fra arkivet. Klikk på Hent tilbake fra arkiv.
  1. Bla ned til bunnen av listen med kanaler og trykk på Legg til kanal.
  2. Bla ned til bunnen av listen med kanaler for å finne de arkiverte kanalene.
  3. Bla gjennom Arkiverte kanaler-delen og trykk på den arkiverte kanalen du vil hente tilbake fra arkivet.
  4. Trykk på Hent tilbake kanal fra arkivet-knappen nederst på skjermen.
  5. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil hente tilbake kanalen fra arkivet. Trykk på Hent tilbake fra arkiv.
  1. I Tråder-visningen blar du til bunnen.
  2. Trykk på Arkiverte kanaler.
  3. Finn kanalen du vil hente tilbake fra arkivet og trykk på den.
  4. Nederst i listen med tråder trykker du på Hent tilbake kanal fra arkiv.
  5. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil hente tilbake kanalen fra arkivet. Trykk på Hent tilbake fra arkiv.