Endre profilen din

Sørg for at bilde, navn, rolle og kontaktinformasjon alltid er oppdatert. Det hjelper teammedlemmene dine med å finne ut mer om deg og hva du gjør på teamet. Slik endrer du profilen din:

1. Klikk på bruker-ikonet øverst i høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Under Konto-fanen kan du fylle ut Navn, Rolle og Telefonnummer.
  4. For å laste opp et bilde, klikker du på Last opp bilde og velger bildet du ønsker å bruke.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Innstillinger > Profil.
  3. For å endre bildet ditt, trykker du på Avatar og velger bildet du ønsker.
  4. Du kan også endre Navn, E-post, Rolle og Kontaktinformasjon ved å trykke på feltet du ønsker å endre.
  1. Trykk på Mer nederst til høyre.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Du kan endre Navn, Rolle, Tidssone og Kontaktinformasjon ved å trykke på feltet du ønsker å endre.
  4. For å endre bildet ditt, trykker du på Avatar.
  5. For å laste opp et bilde fra enheten din, trykke du på Velg fra bilder eller trykker Ta et bilde, for å ta et nytt bilde der og da. Du kan også velge Slett bilde, for å fjerne avatarbildet ditt.
  6. Når du er ferdig, trykker du Lagre øverst til høyre.