Endre profilen din

Sørg for at bilde, navn, rolle og kontaktinformasjon alltid er oppdatert for hvert team du er en del av. Det hjelper teammedlemmene dine med å finne ut mer om deg og hva du gjør på teamet.

Slik endrer du navnet og bildet til Twist-kontoen din:

1. Klikk på avataren i øvre høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Klikk på Konto-fanen.
  4. Oppdater ditt Navn, eller oppdater bildet ditt ved å klikke på Endre bilde og velge et bilde du liker.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Konto.
  3. Oppdater navnet ditt ved å trykke på Navn, eller oppdater bildet ditt ved å trykke på Bilde og velge et bilde du liker.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. Trykk på Konto.
  3. Oppdater navnet ditt ved å trykke på Navn, eller oppdater bildet ditt ved å trykke på Endre og velge et bilde du liker.

Slik endrer du jobb, e-post og telefonnummer for hvert team:

1. Klikk på avataren i øvre høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Klikk på Profil-fanen.
  4. Øverst velger du teamet du vil oppdatere informasjonen for.
  5. Oppdater Jobb, E-post eller Telefonnummer.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. Velg teamet du vil oppdatere informasjonen for.
  3. Trykk på Profil.
  4. Oppdater Jobb, E-post eller Telefonnummer.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. Velg teamet du vil oppdatere informasjonen for.
  3. Trykk på Profil.
  4. Oppdater Navn, Jobb, E-post eller Telefonnummer.