Last opp et profilbilde

Sørg for at profilen din ser bra ut ved å laste opp et bilde av deg som vises på Twist.

1. Klikk på bruker-ikonet øverst i høyre hjørne.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. I Konto-fanen klikker du på Last opp bilde og velger bildet fra datamaskinen din som du vil bruke.
  1. Øverst til venstre trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Innstillinger > Profil.
  3. Trykk på profilbildet ditt, og deretter kan du ta et bilde eller velge et bilde fra enhetens album.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer-knappen.
  2. Trykk på profilen din.
  3. For å endre bilde, trykker du på Bilde.
  4. For å laste opp et bilde som allerede er på enheten din, trykker du Velg bilde. For å ta et nytt bilde der og da, trykker du på Ta bilde.
  5. Når du er ferdig, trykker du Bruk øverst til høyre.