Endre e-postadressen din

Noen ganger må du endre den primære e-postadressen din eller endre e-postadressen tilknyttet et av Twist-teamene du er en del av.

Her ser du hvordan du endrer den primære e-postadressen din:

1. Klikk på avataren i øvre høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. På venstre side klikker du på E-poster.
  4. Klikk på Legg til e-postadresser nederst.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen, og klikk på Legg til.
  6. I Primær e-postadresse-rullegardinmenynen velger du den nye e-postadressen.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse nederst.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
  5. Under Primær e-postadresse trykker du på e-postadressen som i øyeblikket er valgt, for å endre til den nye e-postadressen.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse nederst.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
  5. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.

Her ser du hvordan du endrer e-postadressen for et nytt team:

1. Klikk på avataren i øvre høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. På venstre side klikker du på E-poster.
  4. Klikk på Legg til e-postadresser nederst.
  5. Skriv inn den nye e-postadressen, og klikk på Legg til.
  6. Klikk på Profil til venstre.
  7. I Velg et team-rullegardinmenynen velger du de teamet du vil endre den tilknyttede e-postadressen for.
  8. I E-post-rullegardinmenynen velger du den nye e-postadressen.
  1. Øverst til venstre i appen trykker du på meny-ikonet.
  2. trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse nederst.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
  5. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.
  6. Trykk på teamet du vil endre den tilknyttede e-postadressen for.
  7. Trykk på Profil.
  8. Trykk på den nåværende e-postadressen din under E-post.
  9. Velg den nye e-postadressen din.
  1. Nederst til høyre trykker du på Mer.
  2. trykk på E-poster.
  3. Trykk på Legg til e-postadresse nederst.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen, og trykk på Legg til.
  5. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.
  6. Trykk på teamet du vil endre den tilknyttede e-postadressen for.
  7. Trykk på Profil.
  8. Trykk på den nåværende e-postadressen din under E-post.
  9. Velg den nye e-postadressen din.

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Hvorfor kan jeg ikke slette den primære e-postadressen min?

Svar: Den primære e-postadressen kan ikke slettes fordi den kreves når du skal logge deg på Twist-kontoen din. Velg en annen primær e-postadresse først, og deretter kan du slette den tidligere primære e-postadressen.

Spørsmål: Kan jeg velge en annen e-postadressen for å motta varsel om faktura?

Svar: Selvsagt! Alt du trenger gjøre, er å endre e-postadressen tilknyttet teamet du mottar varsler om faktura fra.

Det er bare teamadministratorer som kan motta varsler om faktura.