Fjern noen fra en gruppemelding

Noen ganger må du fjerne noen fra en samtale. Kanskje de ikke lenger er relevant for samtalen, eller kanskje de rett og slett lager for mye trøbbel. Slik fjerner du noen fra en gruppesamtale.

1. Åpne samtalen du vil fjerne noen fra.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer deltagere.
  4. Finn navnet til brukeren du vil fjerne, og klikk på Fjern-knappen ved siden av navnet til brukeren.
  1. Åpne samtalen du vil fjerne noen fra.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Velg Medlemmer fra menyen.
  4. Trykk lenge på navnet til brukeren du vil fjerne.
  5. Trykk på profil-ikonet med et minustegn øverst til høyre.
  1. Åpne samtalen du vil fjerne noen fra.
  2. Trykk på listen med samtaledeltagere øverst i prat-vinduet.
  3. Vinduet med detaljer åpner seg.
  4. Finn navnet til brukeren du vil fjerne, og trykk på det røde profil med en X-ikonet.
Husk at du ikke kan fjerne noen fra en privat samtale. Du kan imidlertid dempe dem.