Opprett en gruppe

Enten det er et bedriftsteam, som «Kundestøtterepresentanter», eller kollegaer med like interesser, som «Kajakkentusiaster», er det ofte tilfeller der du vil samle forskjellige medlemmer i en gruppe.

Grupper gjør det veldig enkelt å varsle en gruppe personer, uten å måtte bruke tiden eller husken din til å velge dem alle, én etter én.

Slik lager du en gruppe som kan inkludere så mange av teammedlemmene dine som du måtte ønske.

1. Åpne Team-fanen.
  2. I gruppelisten på venstre side blar du ned til bunnen og klikker på + Legg til gruppe.
  3. Skriv inn gruppenavnet.
  4. Klikk på Inviter medlemmer-feltet og begynn å skrive inn navnene til personene du vil legge til. Navnene deres fullføres automatisk, og deretter kan du velge dem.
  5. Legg til så mange medlemmer i gruppen som du måtte ønske.
  6. Klikk på Opprett nederst til høyre.
  1. Trykk på menyikonet øverst til venstre, og trykk på Teammedlemmer.
  2. Trykk på Grupper-fanen.
  3. Trykk på det gule pluss-ikonet nederst til høyre.
  4. I vinduet skriver du inn gruppenavnet.
  5. Trykk på OK.
  6. Du vil nå være i den nye, tomme gruppe, og du kan invitere brukere til gruppen din som vist her.
  1. Fra Team-fanen trykker du på Grupper øverst til venstre.
  2. Trykk på + øverst til høyre.
  3. I feltet Navn skriver du inne gruppenavnet.
  4. Trykk på Medlemmer.
  5. Trykk på + øverst til høyre.
  6. Velg hvilke personer du vil legge til i gruppen ved hjelp av boksene.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.
  8. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.
  9. Trykk på Lagre øverst til høyre.