Sett opp eller slå av varsler

Varsler er små påminnelser om samtaler eller hendelser i Twist, som når du legges til i et nytt team. Her forklarer vi hvordan du konfigurerer varsler for mobilen, datamaskinen og e-post.

1. Klikk på bjellen øverst til høyre.
  2. Klikk på Dine innstillinger for varsler.
  3. Bruk rullegardinmenyene til å velge hvilke typer varsler du ønsker å motta, og på hvilken plattform.
  4. Hvis du vil endre innstillingene for forskjellige team, bruker du velgeren til venstre.
  5. Klikk på Lagre endringer.
  1. Klikk på bjellen øverst til høyre.
  2. Klikk på Innstillinger for varsler.
  3. Bruk avmerkingsboksene til å velge hvilke typer varsler du ønsker å motta, og på hvilken plattform.
  4. Klikk på Lukk for å lagre.
  1. Øverst til venstre trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Innstillinger og varsler.
  3. Bruk rullegardinmenyene til å velge hvilke typer varsler du ønsker å motta, og på hvilken plattform.
  4. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre for å lagre.
  1. Trykk på Mer-ikonet nederst til høyre.
  2. Trykk på Innstillinger for varsler.
  3. Bruk rullegardinmenyene til å velge hvilke typer varsler du ønsker å motta, og på hvilken plattform.
  4. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre for å lagre.

Typer varsler

Her er forklaringene på ikonene og beskrivelsene du finner i menyen med innstillinger for varsler.

• Tråder som inkluderer meg-varsler sendes når tråder du følger oppdateres.
  • Kommentarer som inkluderer meg-varsler sendes når du varsles om en kommentar.
  • Meldinger i samtaler-varsler sendes når samtaler du er involvert i oppdateres med en ny melding.