Vanlige spørsmål om fakturering

Spørsmål: Hva skjer med trådene og meldingene mine etter én måned med Free-abonnementet til Twist?

Med Free-abonnementet til Twist vil du ikke kunne se eller søke etter trådkommentarer og meldinger som er eldre enn én måned. Alt av teamets data er imidlertid fortsatt trygt lagret på serverne våre – ingenting vil noensinne bli slettet. Hvis du bestemmer deg for å oppgradere til Unlimited-abonnementet senere, vil du og teamet ditt ha full tilgang til Twist-historikken.

Spørsmål: Mister jeg data hvis jeg nedgraderer fra Unlimited- til Free-abonnementet?

Svar: Nei, dine data vil aldri slettes fra Twist. Når du nedgraderer til Free-abonnementet, vil dine tråder, kommentarer og meldinger som er eldre enn én måned fortsatt ligge lagret på serverne åre, men du vil ikke kunne se dem eller søke etter dem. Hvis du på et eller annet tidspunkt bestemmer deg for å bytte tilbake til Unlimited-abonnementet, får du tilbake tilgangen til teamets fulle tråd- og meldingshistorikk.

Spørsmål: Hva er en gjest?

Svar: En gjest er et begrenset teammedlem som kun har tilgang til de spesifikke kanalene de har blitt invitert til. En gjest kan være en gjest i én kanal eller i flere kanaler, basert på hvor mange kanaler gjesten er invitert til.

Gjester vil ikke kunne se, bli med i, eller publisere i resten av teamets kanaler. Les alt om hvordan gjester fungerer i Twist.

Spørsmål: Hvor mye koster det å ha gjester på Twist-teamet mitt?

Svar: Når du bruker Twists Free-abonnement er alle gjester gratis.

Når du bruker Unlimited-abonnementet, er gjester i én kanal gratis, men gjester i flere kanaler betaler du for på samme måte som for medlemmer. Les alt om hvordan gjester fungerer i Twist, og se våre priser for Twist Unlimited.

Spørsmål: Vi trenger å få lagt til nye brukere på teamet vårt. Hvordan faktureres det?

Svar: Når du legger til en ny bruker, vil vi automatisk belaste kredittkortet ditt med et justert trekk. Dette trekket, som bare gjøres én gang, dekker det nye teammedlemmets konto for den resterende delen av den nåværende faktureringsperioden. Etter det, vil det fulle beløpet for et ekstra medlem legges til den vanlige fakturaen.

Spørsmål: Kan jeg blande Free- og Unlimited-medlemmer sammen?

Svar: Hvis teamet ditt bruker Unlimited-versjonen av Twist, vil du faktureres for alle medlemmer og gjester i flere kanaler som du inviterer til teamet ditt. Gjester i én kanal er alltid gratis.

Hvis du vil arbeide med noen medlemmer som bruker Twist gratis, kan du opprette et separat Free-team. Du kan invitere medlemmene dine dit, og de vil kunne bruke det uten at det koster noe. Det er enkelt å bytte mellom forskjellige team fra samme Twist-konto.

Spørsmål: Kan vi bruke Twist gratis?

Svar: Ja, det er absolutt mulig å bruke Twist gratis, for alltid, med et ubegrenset antall medlemmer.
Du får et arkiv som er søkbart én måned tilbake i tid, så du kan sjekke teamets nylige historikk, et begrenset antall integrasjoner, og begrenset lagringsplass for filer.

Hvis du vil at alt skal være ubegrenset, bør du se nærmere på Twist Unlimited.

Spørsmål: Hvorfor ikke ha en ordning der man betaler for aktive brukere?

Svar: En ordning der man betaler for aktive brukere betyr at vi bare får betalt for brukere som aktivt bruker appen vår. Problemet er at dette er veldig uforutsigbart for oss samt at vi må bestemme hva som skal anses å være en «aktiv» bruker.

Vi foretrekker at ting er enkle å forstå, så prisen er den samme for hvert medlem på teamet. På denne måten vil kostnaden din også skalere på en forutsigbar måte. Hvis et medlem forlater teamet eller du fjerner et medlem, får du en justert kreditt på kontoen din for medlemmets månedlig pris. Hvis de blir værende, betaler du den fulle prisen.

Spørsmål: Har dere egne priser for store selskaper?

Svar: Hvis du har mer enn 200 ansatte, anbefaler vi deg å ta kontakt med kundestøtten vår på accounts@twistapp.com. Vi hjelper deg gjerne i gang.

Spørsmål: Hvordan kan jeg betale – kredittkort og/eller faktura?

Svar: Du kan bruke kredittkort til å betale for et abonnement. Vi tilbyr ikke faktura som en betalingsmåte.

Spørsmål: Jeg har allerede en Twist-konto. Kan jeg bli med i enda et team?

Svar: Ja, absolutt. Vi lar personer ha én konto de kan bruke med mange team. Når du logger deg inn på kontoen din, får du umiddelbart tilgang til teamene du har blitt med på. Du betaler ikke for setet ditt når du blir med på et team som har et betalt abonnement. Det er teamets eier som får denne kostnaden på fakturaen sin.

Spørsmål: Er det noen grense for antall kanaler/tråder vi kan lage?

Svar: Nei. Du kan opprette så mange kanaler og tråder som du måtte ønske innad i Twist-teamet ditt. Du vil aldri måtte betale ekstra for å legge til flere kanaler eller tråder.

Spørsmål: Hvor mange Twist-team kan jeg opprette.

Svar: Du kan opprette så mange team du måtte ønske, både med Free- og Unlimited-abonnement.

Hvis du har et Unlimited-abonnement, kan du sette det opp slik at alle teamene faktureres mot én hovedkonto.

Spørsmål: Hvordan er prisene deres sammenlignet med annen programvare for kommunikasjon?

Svar: Vi har gjort det vi kan for å sørge for at Twist er så rimelig som mulig. Twist koster godt under 2 kroner per dag for en bruker når du har Unlimited-abonnement. Det er 25 % billigere enn det rimeligste Slack-abonnementet. Vi har ingen planer om å øke prisen, siden vi ikke har noen investorer som må blidgjøres. Vi setter i stedet våre kunders interesser først (for alltid).

Spørsmål: Jeg synes Twist er litt dyrt. Er det verdt pengene mine?

Svar: Når du abonnerer på Twist, gjør du allerede en av de beste investeringene du kan gjøre for å forbedre hvordan teamet ditt fungerer. Du vil sannsynligvis tjene inn prisen per bruker i løpet av de første få dagene av måneden ved å erstatte et par møter med statustråder i Twist. Eller ved at du hjelper teamet ditt med å virkelig fokusere på arbeidet, så de gjør sitt beste og ikke blir distrahert av samtaler og rotete interne e-poster.

Spørsmål: Må jeg betale noe hvis jeg er medlem av et team?

Svar: Et medlem betaler ikke for Twist. Betaling foretas kun på team-nivå, og det er kun teamets administrator, som har gitt fra seg kredittkortinformasjonen sin, som er ansvarlig for å betale for et Twist-team.

Du kan være medlem av så mange team som du måtte ønske, og uavhengig av om disse teamene er laget med et Unlimited- eller Free-abonnement, betaler du ikke noe selv.

Spørsmål: Når jeg oppretter et nytt team, faktureres det mot samme konto som det første teamet mitt faktureres mot?

Svar: Ja. Du kan opprette så mange team som du måtte ønske der samme Unlimited-konto tar seg av betalingen for alle teamene du administrerer. Hvert nye team har sitt eget arbeidsområde og vil ikke være koblet sammen på noen annen måte enn faktureringen.

Spørsmål: Må jeg betalt for samme person flere ganger hvis de er på flere forskjellige team?

Svar: Ja. Du betaler en fast pris per bruker per måned per team.

Hvis du for eksempel har to team, vil du belastes for hver bruker på det første teamet og hver bruker på det andre teamet.

Det kan være lurere å lage nye kanaler i stedet for et nytt team.

Spørsmål: Kan jeg kansellere Unlimited-abonnementet mitt når som helst?

Ja, det kan du. Det er ingen minimumsperiode for Twist – du kan kansellere når som helst uten noen straff. Hvis du kansellerer abonnementet ditt, vil kanselleringen tre i kraft ved slutten av faktureringsperioden din. Frem til da, vil du fortsatt ha tilgang til alle Unlimited-funksjonene. Etter dette vil du byttes tilbake til Free-abonnementet.

All din kontohistorikk vil forbli intakt, være trygt lagret på serverne våre, og aldri slettes. Når kontoen byttes over til Free-abonnementet, vil imidlertid grensen for historikk på 1 måned tre i kraft. Du vil ikke lenger ha tilgang til noe innhold eller kontohistorikk som er eldre enn 1 måned.

Spørsmål: Tilbyr dere refusjon?

Hvis du kansellerer abonnementet ditt innen 30 dager fra kjøpet, kvalifiserer du for en full refusjon i samsvar med retningslinjene våre for refusjon. For å motta en refusjon, følger du trinnene i denne artikkelen i hjelpesenteret.

Spørsmål: Er det noen rabattprogrammer for ideelle organisasjoner eller læresteder?

Svar: Ja, vi har for begge deler. Ta en titt på programmene våre: Twist for ideelle organisasjoner og Twist for læresteder.